Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Naćpałeś się, czy jesteś po prostu pijany?
Jak zmądrzejesz to zrozumiesz
Co znaczy " probowalam ci skopac dupe bo jestm 'Coutry girls' "? Wtf ? Bo jestem Panstwowa dziwczyna ? xd
country side to wieś.
"próbowałam Cię kopnąć, bo jestem dziewczyną ze wsi"
nie ma za co.
Co znaczy " probowalam ci skopac dupe bo jestm 'Coutry girls' "? Wtf ? Bo jestem Panstwowa dziwczyna ? xd
Powiedz, ze to troll.
O kurwa już to widzę jakby sraki w Polsce dostali.
"Policjant psychol napadł na niewinną emerytkę pod kościołem".
"GDZIE JEST RPO. Brutalność polskiej policji".
"Najpierw Igor teraz babcia. Kiedy skończy się ta fala przemocy?!".
W TVN reportaż: "rośnie liczba napaści policjantów na niewinnych obywateli. To wina PIS".
W TVPis: "Wydział postępowań wewnętrznych ustalił, że policjant był za PO i był z LGBT. Komendant też był z PO więc został zwolniony. Jego funkcję obejmie ochroniarz z Tesco. Nie ma wykształcenia i doświadczenia ale za to dużo woli do walki z UKŁADEM".
BRACIE! To ty?!?
Jak byłem za granicą to wszyscy mówili, że policjant to twój przyjaciel. No a jak jest u nas to każdy wie.
W TVN reportaż: "rośnie liczba napaści policjantów na niewinnych obywateli. To wina PIS".
W TVPis: "Wydział postępowań wewnętrznych ustalił, że policjant był za PO i był z LGBT. Komendant też był z PO więc został zwolniony. Jego funkcję obejmie ochroniarz z Tesco. Nie ma wykształcenia i doświadczenia ale za to dużo woli do walki z UKŁADEM".
Mieliśmy podobną akcję. Z patusem Stachowiakiem.
Przy zatrzymaniu do bitki stawał, na komisariacie agresywny, kopał, pluł krzycza, dostał teaserem. Niestety, że był pod wpływem różnych substancji doszło do niewydolności krążeniowo oddechowej, z policjantów zrobiono największych przestępców.
Mieliśmy podobną akcję. Z patusem Stachowiakiem.
Przy zatrzymaniu do bitki stawał, na komisariacie agresywny, kopał, pluł krzycza, dostał teaserem. Niestety, że był pod wpływem różnych substancji doszło do niewydolności krążeniowo oddechowej, z policjantów zrobiono największych przestępców.
Właśnie o nim pisałem. Do tej pory mam z tego bekę. Obszczymur dostał wpierdol bo się stawiał. Kozaczył na dołku to go spacyfikowali tazerem i wielka afera bo biednego ćpunka zbili. Za niewinność kurwa go zatrzymali i mu najebali. Tak za żywota.
Człowieku, za to się cała KRATA piwa należy, pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów