o wiele ciekawsze inicjatywa
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
heartshade napisał/a:
Kaczyński ze światłością ma tyle wspólnego, co fakt że światła ma pojazd, którym go wożą bo sam nawet prawka nie potrafi zdać A do generała nie porównuj żadnego z tych bliźniaków, bo obaj swoją inteligencją mogliby co najwyżej służyć generałowi do porannego wycierania okularów, by nie napisać dupy.
A co ma Jaruzelski wspólnego z mądrością? Podaj choć jeden przykład czym tak bardzo się wyróżnia...
Mnie wkurwia, że Jaruzelski się wymiguje od odpowiedzialności. Może i jakby nie wprowadził stanu wojennego faktycznie byśmy "gawarił pa ruski", ale to jest gdybanie. Jako przywódca w tamtych czasach powinien odpowiedzieć za swoje decyzje z godnością - nawet jeśli do wybru miał decyzję złą i jeszcze gorszą.
watch?v=wjUEOZUmHrw&feature=share
Powyżej link do YT dla wszystkich obrońców tej czerwonej tępej kukły. On inteligentny? BŁAGAM! Typowy pachołkowaty trep słuchający rozkazów swoich panów. Bezwzględny antypolak, konfident (winien śmierci ogromnej liczby AKowców), biologiczny twór bez kręgosłupa ideologicznego i moralnego.
Jaruzelski obyś zdechł!
Obecnie już jest wiadome, że Rosjanie nie chcieli wkroczyć, mimo, iż prosił o ich pomoc. Uratowała go tylko głupota Solidarności przy okrągłym stole, gdzie przestraszeni lewicowi robotnicy nie umieli sobie poradzić...
Powyżej link do YT dla wszystkich obrońców tej czerwonej tępej kukły. On inteligentny? BŁAGAM! Typowy pachołkowaty trep słuchający rozkazów swoich panów. Bezwzględny antypolak, konfident (winien śmierci ogromnej liczby AKowców), biologiczny twór bez kręgosłupa ideologicznego i moralnego.
Jaruzelski obyś zdechł!
cisek666 napisał/a:
Mnie wkurwia, że Jaruzelski się wymiguje od odpowiedzialności. Może i jakby nie wprowadził stanu wojennego faktycznie byśmy "gawarił pa ruski", ale to jest gdybanie. Jako przywódca w tamtych czasach powinien odpowiedzieć za swoje decyzje z godnością - nawet jeśli do wybru miał decyzję złą i jeszcze gorszą.
Obecnie już jest wiadome, że Rosjanie nie chcieli wkroczyć, mimo, iż prosił o ich pomoc. Uratowała go tylko głupota Solidarności przy okrągłym stole, gdzie przestraszeni lewicowi robotnicy nie umieli sobie poradzić...
Prze chuj ! Tam gniot najlepiej wygląda.
skonczcie pieprzyc od rzeczy. stalo sie i przeszlo. kilku ludzi nie zyje, taki los. swoja droga kaczynski i jego zwolennicy sa za odbieraniem zycia, nie rozumiem dlaczego sa przeciwni decyzjom jaruzela?
Heretycy! Przecie to pan Yahoozelski!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów