Wiele nie trzeba robić, nie trzeba się burzyć o "zasady w odżywianiu", a jeśli jakiś grubas ich nie przestrzega to tylko o nim świadczy.
Dobry wygląd w dzisiejszych czasach wyróżnienie dla charakteru i determinacji. Jeśli ktoś nie wierzy to niech sam spróbuje.
Wkurwiają mnie własnie takie niepełnosprawne jednostki na własne życzenie. Jak tak można? Chcesz żreć co chcesz, ile chcesz - ok. Bądź gruby jak np. nasi szczypiorniści. Tam są panowie z brzuszkami co na rozgrzewkę z 10 klocków dają, porządny wycisk na siłowni - można? Można. Trochę siłowni, mniej węglowodanów, więcej białka i pobiegać.
Nosz kurwa we większości firm są jakieś benefity czy coś za grosze, buty do biegania w decatlonie za 100zł , do tego dres z allegro za 80 i można śmigać. Nie kumam. Czuć się źle z własnego lenistwa. Naprawdę nie trzeba wiele.
Ćwiczyć można zawsze i wszędzie. Można nawet ćwiczyć nie mając żadnych przyrządów - i to każdy mięsień ciała! Wystarczy pomyśleć.
asdasdasdniech sie pierdoli , wole isc sie najebać i dobrze pobawić , żreć to co lubie a nie jakieś pierdolone gówniane sałatki. robić co mi się podoba a nie kurwa trzymać się jakichś zasad . i może umre na jakiś pierdolony zawał albo bede miał problemy z cholesterolem ale będę miał udane kurwa życie a nie spierdolone żyjąc według pojebanych zasad
AAAAAAAA Ale koleś niby chorował na anoreksje i teraz troche dopakował i poucza wszystkich niech sie pierdoli na ryj
BTW. On ma polskie korzenie (na karku wytatuowane Polskie Godło), więc jakby go zaprosić to chętnie by do nas przyjechał. Wtedy mógłbyś mu powiedzieć, żeby się "pierdolił na ryj"
Aha, tylko nie zapomnij zabrać ze sobą piwa i kolegów.
Wkurza mnie jedno - mówienie ludziom, że żeby ćwiczyć trzeba iść na siłownię. Albo taka ruchoma bieżnia - przecież to jest szczyt głupoty! Jakby nie można było wyjść na dwór i pobiegać na świeżym powietrzu...
Ćwiczyć można zawsze i wszędzie. Można nawet ćwiczyć nie mając żadnych przyrządów - i to każdy mięsień ciała! Wystarczy pomyśleć.
I tak i nie
Nie chce mi się teraz wszystkiego tłumaczyć. "Szukajcie a znajdziecie"
na sałatkach pan z filmu by tak nie wyglądał. osobiście chleje co dwa dni, pale, żre w chuj mięsa, mięsa i jeszcze raz mięsa, pizzy i innych rzeczy ale zazwyczaj przyrządzonych w domu, ze zdrowych składników, biegam 6 razy w tygodniu oraz w 3 dni ćwicze w domu na siłowni, która zrobiłem za 300zł i wyglądam świetnie, a miałem kiedyś cycki i sam tłuszcz. i mowie to również do wszystkich spasionych świń, które tylko narzekają na wygląd i wstydzą się innych ludzi przez własne pierdolone nieróbstwo i zaawansowane wygodnictwo.
Nie zesraj się, i tak zdechniesz tyle, że trochę zdrowszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów