Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Up Milcz kobieto.
To co mówią to prawda. Mamy zawodnika na światowym poziomie, ale reszta drużyny to cienizna. Lewy sam cudów nie zdziała.
Przypomnij sobie Szewczenkę za młodu w reprezentacji Ukrainy
Przecież wiadomo że w BVB zarabia większą kapuchę. To wszystko wyjaśnia...
Nie pierdol, że to wszystko wyjaśnia... Kapucha kapuchą, ale jak już biega to pewnie by strzelał bramy, tylko tu trudniej o sytuację strzelecką niż w BVB. A poza tym każdy dobrze rozegrany przez niego mecz podnosi jego wartość rynkową i możliwości zarobkowe. Jak by wjebał angolom takie bramy jak Ibra, to by pewnie miał ofertę z MU.
i co z tego? jak on potrzebuje 3 setki by trafić w ogóle w światło bramki...
moim zdaniem piłkarz z niego przeciętny (choć może jak na polskie realia i czasy ponadprzeciętny) plus taki, że mu się chce (biega, walczy)
Ps zawsze mnie zastanawiało jedno, dlaczego napastnikowi wybacza się więcej błędów niż np obrońcy?
przecież to ta sama odpowiedzialności (daje dupy - dopuszczam do strzelenia bramki, daje dupy - nie strzelam bramki)
Ps 2 o kurwa, która to już godzina.... ide spac
Przeciętny to jest twoj poziom inteligencji... Albo nie, nawet nie przeciętny, ty jest kurwa po prostu głupi.
Nie pierdolcie, Lewy to świetny napastnik. Nie jest jeszcze wybitnym napastnikiem, ale na pewno ma zadatki na gwiazdę najsilniejszych lig - Hiszpańskiej i Angielskiej. Mam nadzieję, że trafi na wyspy, bo jest stworzony do gry w Premier League. Dobrze zbudowany, szybki, umie przetrzymać piłkę, podać i przede wszystkim waleczny. Niejeden zawodnik załamałby się po takim pierwszym sezonie jaki Lewy miał w Bundeslidze. Nie wiem czy pamiętacie jak szwaby pisały o nim Lewandoofski, a cały Dortmund grzmiał za jego pudła. Chłop się jednak nie załamał, nie narzekał, tylko wziął dupę w obroty i solidnie popracował... jakież to niepolskie. Z takim charakterem i pozytywnym uporem zajdzie daleko.
Piszecie o United - kibicuje tej drużynie od kilkunastu lat i uważam, że Lewy by się nadawał, ale ze względu na tłok w tej formacji miałby małe szanse na regularne występy. O ile Javiera i Welbecka mógłby wygryźć, to Rooney i Robin to jednak klasa wyżej. Co nie znaczy, że Lewy nie może być równie dobry, bo możliwości na pewno ma. To co piszą polskie serwisy o Fergusonie, który niby jeździ na mecze BVB dla Lewego to bzdury (Hummels i Bender go interesują), ale na pewno go zauważył. Na zachodnich serwisach to jest dosyć głośne nazwisko i nie jest anonimowy.
Należy się bardzo cieszyć, że możemy oglądać Polaków, którzy są naprawdę dobrymi piłkarzami i należy również wierzyć, że Fornalik z Bońkiem naprawią piłkę w Polsce i naszą repre. O Błaszczykowskim, Klopp mówi, że jego gra to esencja gry Borussi (dwukrotnego mistrza Niemiec! No kurwa, mało?!). O Piszczku wielu zagranicznych trenerów i dziennikarzy sportowych mówi, że to absolutna czołówka europejska na swoim poziomie. Krychowiak i Ludo dobrze spisują się we Francuskiej ekstraklasie, wybierani do jedenastek kolejki. Wszołek i Milik pukają do dużej europejskiej piłki powoli. Szczęsny pomimo długiej przerwy w grze jestem pewien ze powróci do świetnej dyspozycji.
Źle jest w tym momencie, ale przyszłość być może nie jest aż tak mroczna jak się niektórym wydaje
Co, złapie piłke, zjedzie wszystkich i strzeli brame? Messi bez podań też nie istnieje.
Przypomnij sobie Szewczenkę za młodu w reprezentacji Ukrainy
Weź nie pierdol, bo się niedobrze robi, kiedy się czyta takie bzdury.
Szewczenko nic by bez Rebrova nie zdziałał, czy w Dynamie, czy w reprezentacji.
Mamy zawodnika na światowym poziomie
No bez przesady. Światowy poziom to na przykład Messi, Cristiano Ronaldo, Puyol albo Torres. Albo kiedyś Pele czy Maradona. To jest poziom światowy. Takich Lewandowskich jest pełno w europejskich ligach. Bardzo dobry zawodnik, ale bez przesady.
Przeciętny to jest twoj poziom inteligencji... Albo nie, nawet nie przeciętny, ty jest kurwa po prostu głupi.
nie napinaj się tak dupowłazie, bo ci słoik pęknie...
Obrońca Robercika się znalazł, POznaniak zapewne...
@up
Co, złapie piłke, zjedzie wszystkich i strzeli brame? Messi bez podań też nie istnieje.
Gdyby był obrońcą to musiałby wszystkich zjechać ale mówimy o napastniku i normą jest, że piłkarz klasy światowej powinien chociaż raz na mecz przejść obronę ale on tego nie potrafi. Dziś przeczytałem, że jest on w piątce najlepszych napastników świata (wg. Jurgena Kloppa). Tak więc przedstawię lepszych według mnie napastników:
C. Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Aguero, Falcao, Rooney, van Persie, Suarez, Benzema, Drgoba, Demba Ba, Hulk, Dzeko, Tevez, Defoe, Jelavić, Mandzukic, Muller, Cavani, Di Natale, Kierzakow.
Pewnie jeszcze kilku zapomniałem wymienić. Dla mnie Lewandowski jest dobrym napastnikiem ale do światowej klasy jeszcze mu brakuje.
Oczywiście nie mówię, że jest słaby, podań też mógłby więcej dostawać, ale nie ma co się nad nim spuszczać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów