📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
pojebów nie brakuje - stawiam piwo na byka
a byk napierdala i mysli 'o chuj tu chodzi, lataja jakies pojeby...'
swoja droga dobrze im tak, biedny byczki
swoja droga dobrze im tak, biedny byczki
Szkoda, ze ich tam wszystkich ten byk nie rozpierdolil. Wtedy bylby happy ending.
Zawsze lubię pooglądać, jak byczki miotają takimi "macho".
Poza tym dziwią mnie te piski przerażenia kobiet. Taką sobie wybrali rozrywkę i niestety trzeba zaakceptować fakt, że byk nie żółw i raczej dogoni.
Poza tym dziwią mnie te piski przerażenia kobiet. Taką sobie wybrali rozrywkę i niestety trzeba zaakceptować fakt, że byk nie żółw i raczej dogoni.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów