📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
30 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Od pewnego czasu nie ma filmu, zdjęcia, kawału pod którym nie byłoby napisane, że jest sucharem.
Rozumiem, że przez jakiś czas to pokazywało klasę wyższości ale teraz piszą to Ci którzy są zalogowani od dnia poprzedniego i nie mają pojęcia jak 'kiedyś' Sadistic wyglądał. Ja sama jestem tutaj niecały rok a jak to wszystko się zmieniło. Coraz częściej lepiej się przegląda archiwum niż to co obecnie wchodzi na główną.
Rozumiem, że przez jakiś czas to pokazywało klasę wyższości ale teraz piszą to Ci którzy są zalogowani od dnia poprzedniego i nie mają pojęcia jak 'kiedyś' Sadistic wyglądał. Ja sama jestem tutaj niecały rok a jak to wszystko się zmieniło. Coraz częściej lepiej się przegląda archiwum niż to co obecnie wchodzi na główną.
zauważyliście, że w tej ankiecie każda druga opcja jest gorsza od pierwszej?
Powietrza tez nie mozna zobaczyc bo go niema ? czy moze jest niewidoczne ?
kruger08 napisał/a:
co wy pierdolicie zajebista ankieta
no najlepsza. zesralem sie ze smiechu.
no fakt ze ostatnio wszedzie kazdy pisze ze suchar na sucharze. ale akurat to jest po prostu ikona czerstwizny. bo naprawde nie wiem czy smiac sie czy mam sie czuc zaszokowany trescia? naprawde nie wiem :/
bo to nie jest smieszne napisac : czemu jest lysy? bo ma raka. (do tego sprowadza sie jedno z pytan). bo to nie jest smieszne. to jest chamskie. co innego sa ciezkie, mocne, mocno chamskie kawaly a co innego bezposredni wrzut bez podtekstu. troche wyrafinowania nawet w gestym jak szambo humorze na sadisticu
@up
pierdolisz. Najpierw piszesz, że to nie jest śmieszne tylko chamskie więc jest be, a potem, że "co innego sa ciezkie, mocne, mocno chamskie kawaly". Troszkę się zaplątałeś. Mi się ankietka podoba
pierdolisz. Najpierw piszesz, że to nie jest śmieszne tylko chamskie więc jest be, a potem, że "co innego sa ciezkie, mocne, mocno chamskie kawaly". Troszkę się zaplątałeś. Mi się ankietka podoba
robal321 napisał/a:
@up
wiedzialem ze ktos tego nie zrozumie. moze podam przyklad bos niekumaty i sie strasznie spinasz
masz kawał :
- Co jest śmiesznejsze od psa goniącego własny ogon?
- Niepełnosprawne dziecko goniące własne marzenia.
smieszny no nie? mimo ze ciezki humor
i masz np takie wyrazenie : czemu to dziecko ma krzywego ryja? bo ma downa
HAHAHHAHA - posralem sie po pachy ze smiechu.
czaisz o co mi chodzi?:homer
jak to Boga nie ma? Przecież widziałem go tutaj ostatnio !
idź do domu, poskarż się mamie
chcesz? to fajnie, zajeb focha
daj mi spokój, spadaj, wynocha.. "
Bóg żyje, pracuje w telewizji.
OFF napisał/a:
jak to Boga nie ma? Przecież widziałem go tutaj ostatnio !
Już dawno usunął konto
To jest średni materiał, zdarzało mi się wrzucać tu lepsze. Ja również wolę ambitniejszy czarny humor, ale czasem doceniam też bezpośrednie, chamskie teksty. Spodobało się ponad stu osobom i o to chodzi.
A wasza postawa roszczeniowa, wyznaczanie poziomu sucharowatości pod każdym tematem, wspominanie jak to kiedyś na sadolu było lepiej, wielkie rozkminy czy materiał jest sadystyczny czy nie, wyzywanie się od dzieciaków, gimnazjalistów itp. są bezcelowe, niepotrzebne, nudne i najczęściej wręcz żałosne.
A wasza postawa roszczeniowa, wyznaczanie poziomu sucharowatości pod każdym tematem, wspominanie jak to kiedyś na sadolu było lepiej, wielkie rozkminy czy materiał jest sadystyczny czy nie, wyzywanie się od dzieciaków, gimnazjalistów itp. są bezcelowe, niepotrzebne, nudne i najczęściej wręcz żałosne.
kassper92 napisał/a:
ciekawe ilu jarząbków próbowało kliknąć jedną z pozycji
Ile Jarząbków, to nie wiadomo, na pewno jeden Kowal.
Kowal napisał/a:
zaznaczam i zaznaczam i zaznaczyć się nie chce...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów