📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Dość wyorzystywania obywatela mojego miasta w sposób prześmiewczy
Żartuję w Radomsku to norma
Żartuję w Radomsku to norma
kurwa.. tak słucham "myślę ze to jest czarna mamba..." pomyśleć że takie kurwy gdzieś sobie zapierdalają w trawie a ty w sandale idziesz... i niema chuja na czarną mambę ! skarpeta w sandale nie uchroni ! ... ja ostatnio się przestraszyłem zaskrońsa w trawie ...(myślałem że żmija bo w mojej okolice jest tego kurwa dużo) a co mówić jakby mi takie czarne mamby pełzały w trawie pod chałupą ... jebane
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Tak jak napisał TechnoVikingSven, jest to ostatni etap linienia, a ponieważ wąż traci sporo energii na cały proces zrzucania skóry, bo musi ją wcześniej odpowiednio nawilżyć specjalną wydzieliną, odczekać gdzieś, gdzie jest wilgotno, wykazać się cierpliwością itd. nie należy podchodzić do takiego węża, bo jest w tym czasie wku*wiony, jak niemowlak podczas ząbkowania, ocieranie się o chropowate powierzchnie ułatwia zrzucenie wylinki, podejrzewam, że skoro to czarna mamba, to robi to tak wściekle, bo w końcu jest w afryce, a tam szybko skóra wysycha.
To jest Australia a on idzie na północ. nie ma chuja, ma pod górę ...
Wąż się zawiesił i postanowił wyjść i wejść jeszcze raz.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów