Urodziło się małe gówniątko w rodzince darmozjadów na utrzymaniu podatników, wielkie mi kurwa wieści.
Co Ty bredzisz? Co to w ogóle za lewacka retoryka? Ktoś się dorobił, ma swoje włości na których zarabia z dziada pradziada to jest jego. Żaden lewacki złodziej nie ma prawa nikomu nic zabierać i decydować o jego majątku.
@BuryRabarbar
Wiesz co w ogóle oznacza skrót "MILF" ?
Następnym razem 10 razy się zastanów zanim coś wrzucisz :]
mother I'd like to fuck czyli wszystko sie zgadza, nie rozumiem Ciebie
Urodziło się małe gówniątko w rodzince darmozjadów na utrzymaniu podatników, wielkie mi kurwa wieści. Nigdy nie będę płakać po każdym zabitym angolu, żabojadzie i szwabie zabitym przez ciapatych. Mam nadzieję że gdy zacznie się w Anglii religijna rewolucja to zginie zajebana maczetami wielka, mądra "Kłin Elysabef Tju" i cała rodzina królewska. Zamiast być smutnym będę się cieszył z tych wieści, ale jednocześnie będę się modlił żeby to gówno nie wkroczyło do Polski. Dla krajów Europy Zachodniej już nie ma nadziei, sami sobie bigosu narobili to teraz niech to wypiją, ale uważam że my musimy koniecznie się na to przygotować póki to jeszcze się nie zdarzyło. Mam nadzieję że nie wydarzy się to za panowania Donka i Bronka bo wtedy będziemy mieć przesrane.
Takaś cwana kurewka
Kolejny idiota do ostrzału
"Kłin Elysabef Tju"
Jak chcesz dawać coś co będzie brzmiało śmieszniej poprzez małpowanie angoli, to kurwa przynajmniej zrób to poprawnie albo napisz jak normalny człowiek.
Najpierw cię ignorują.Potem śmieją się z ciebie.
Później z tobą walczą.
Później wygrywasz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów