Kandydat do nagrody Darwina.
Kandydat do nagrody Darwina.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie przesadzaj Sarenka. Gówniak płonął raptem 2 sekundy. Oprócz zjaranych włosów na ciele i lekko czerwonej skóry nic mu nie bedzie. Jutro znów to samo zrobi.
Czy Ty kurwa wiesz debilu jebany robiony kacapskim siusiakiem jaka jest temp spalania benzyny ?
Dlatego wy jesteście takimi debilami XD nie szkoda mi was XD
Z tym że on z tego wyrośnie. Jak my wszyscy... Większość z nas za młodu odpierdalał takie "popisówy", szczególnie jak w polu widzenia były jakieś samice
Materiały na sadolu z przedstawicielami męskiej części populacji w większości są efektem tego, że faceci za młodu po prostu nie potrzebie ryzykują.
A baby? No cóż, tu jest trochę inaczej. Wasze materiały na sadolu są w większości efektem tego że wy nie jesteście w stanie ocenić skali ryzyka.
Jesteście po prostu za głupie na to, i to bez względu na wiek...
Czy Ty kurwa wiesz debilu jebany robiony kacapskim siusiakiem jaka jest temp spalania benzyny ?
W silniku diesela jest temperatura spalania beznyny która wynosi ok. 4000 stopni, tak mi ojciec mówił kiedyś co jest mechanikiem, więc mógł on mieć momentalnie oparzenia VIII stopnia od takiej temperatury wysokiej
Jesteście po prostu za głupie na to, i to bez względu na wiek...
Głupi to ty jesteś chłopczyku... coś ci powiem. Gdy wy latacie jak idioci za piłeczką i bijecie się jak idioci my już od małego uczymy się życia i jak wami manipulować... dla cipki zrobicie wszystko XD. Więc i tam to my jesteśmy zwycięzcami :3
Stul pysk banderowski materacu !Ha tfu !
Sadol uczy I bawi.
Głupi to ty jesteś chłopczyku... coś ci powiem. Gdy wy latacie jak idioci za piłeczką i bijecie się jak idioci my już od małego uczymy się życia i jak wami manipulować... dla cipki zrobicie wszystko XD. Więc i tam to my jesteśmy zwycięzcami :3
Gdyby nie prawo alimentacyjne i kurwy w sądach, które wszystko facetom zabierają i wam za darmo oddają to byście kurwa z głodu zdechły tępe pizdy...
Poza tym...
Zanim sobie pierdolniesz "Pomnik Zwycięstwa" w środku swojej jebanej wsi, to pamiętaj, że to wy płaczecie że faceci to świnie i z jakimś pierdolonym bękartem (czy tam dwoma) przy dupie szukacie "ustabilizowanego" faceta.
To że udało ci się dać dupy kilku desperatom, to wcale nie robi z ciebie jakiejś wielkiej manipulatorki... No ale może zrobić "Madkę z Bombelkiem"...
W silniku diesela jest temperatura spalania beznyny która wynosi ok. 4000 stopni, tak mi ojciec mówił kiedyś co jest mechanikiem, więc mógł on mieć momentalnie oparzenia VIII stopnia od takiej temperatury wysokiej
Co za kocopoły... Jprdl....
W dieselu temperatura spania wynosi 700-1000 sropni.
Nie ma poparzeń 8-go stopnia.
A w tej bajce to smoki były ?
Podziw będzie przez 30 minut a straty cielesne - całe życie...
taka jest moc presji grupy albo skrajnego niedowartościowania
Bystry jest. Nic mu się nie stało.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów