18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dłubanie w nosie
BongMan • 2012-01-10, 22:37
Wsadzili kolesia (na imię miał Włodzimierz) do pierdla. Konkretnie: do więzienia w Rawiczu. Szczegół istotny: ośmioosobowa cela. Siedzi se koleś i dłubie w nosie.
- Hej, hej, hej... – podchodzi do niego "szef" celi. – Nie dłub w nosie, chuju! To niekulturalnie.
Włodzimierz nic sobie z tego nie robi – dłubie dalej.
- Kutasie złamany, nie dłub w nosie! – nie daje za wygraną szefu.
- Bo co?
- Jajco! A nie wiesz, żłobie, że jest taka zasada – dziwna, ale kurwa się sprawdza, że jak ty tu siedzisz i dłubiesz w nosie, to ktoś akurat dyma twoją żonkę?!
- Pierdolisz?!
- Nie, tak jest!
- Gdzie telefon?!
- Na stołówce.
Poleciał Włodek i dzwoni:
- Kryśka?
- Taaaa....
- Krycha, słuchaj. Możesz się dymać, brać do buzi i dawać w anal, ale kurwa, jak tylko kiedyś ZACZNIESZ DŁUBAĆ w NOSIE – zajebię!

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
K................k 2012-01-11, 16:43
golip napisał/a:

@rockface123, Barnaba666, Takewon
Dosyć stary dowcip ale (przynajmniej dla mnie) śmieszny. No ale wy macie takie wysublimowane poczucie humoru, że naprawdę dziwię się, że cokolwiek was śmieszy (chyba tylko jak patrzycie w lustro).

Nie zrozumiałeś. Albo Ci się wydaje, że zrozumiałeś. Nie będę tłumaczył.
Zgłoś
Pol 2012-01-11, 16:53 5
To teraz gimbusy będą się zastanawiać dlaczego Włodzimierz i dlaczego w Rawiczu
Zgłoś
~krzys.toxic 2012-01-11, 19:10
czytając temat dłubałem w nosie...

I tak skończysz tam gdzie inni.
Zgłoś
.................. 2012-01-11, 19:23
krzys.toxic napisał/a:

czytając temat dłubałem w nosie...

Spokojnym bądź, singli to nie dotyczy.
Zgłoś
masterjabol 2012-01-11, 22:33
dlaczego jakikolwiek kawał wrzucony tutaj od razu zasypywany jest komentarzami "czerstwe, chujowe, suchar"
Zgłoś
NaughtyBear 2012-01-28, 16:01
@up

Bo ten typ tak ma...

"Czas, Polsko, wystawić rachunek twych ran,
Niech płaci czerwona hołota"

"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów