Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W obu Amerykach biali to nachodźcy, podobnie jak czarni. Czarni, podobnie jak ciapaci, u siebie są TYLKO I WYŁĄCZNIE co najmniej 4500 km na południe stąd.
Wyobraź sobie, tumanie, że za moich czasów uczono takich rzeczy w podstawówce.
Wiedziałbyś takie rzeczy, gdybyś chodził do szkoły. Poznałbyś także tajniki polskiej pisowni, żałosny głąbie.
po pierwsze czarnych przywiezli biali w łańcuchach nie z własnej woli po drugie moj polski jest na takim poziomie ze ty mała gnido nie masz o tym bladego pojecia po trzecie moj pies chce sie z tobą umówić na randke co ty na to suczko ?
po pierwsze czarnych przywiezli biali w łańcuchach nie z własnej woli po drugie moj polski jest na takim poziomie ze ty mała gnido nie masz o tym bladego pojecia po trzecie moj pies chce sie z tobą umówić na randke co ty na to suczko ?
Faktycznie, prezentujesz polszczyznę na wyjątkowym poziomie. I nie mam tu na myśli, że na wybitnym. Widzę, że z całą resztą jest u ciebie identycznie. Żegnam, nie pozdrawiam.
Faktycznie, prezentujesz polszczyznę na wyjątkowym poziomie. I nie mam tu na myśli, że na wybitnym. Widzę, że z całą resztą jest u ciebie identycznie. Żegnam, nie pozdrawiam.
masz sczescie ze tez wychowałem sie na mieczu swietlnym pozdrawiam
Ojej, jakiś zbuntowany
Nienawidzisz nachodźców z Ameryki Łacińskiej, a w pokoju plakat z Messim wisi.
Pewnie nie jeden z nas nosi Jordany na stopach, ale jednocześnie chętnie by odstrzelił każdego brudasa.
Co ma do tego Messi?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów