18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vasre 2013-07-07, 12:21
Ale bajzel xD
Zgłoś
Pszszemek 2013-07-07, 12:21
Ale bym szamał
Zgłoś
nitrox89 2013-07-07, 12:21 3
Wy jesteście pokurwieni. Proponuje iść do Maka i sie nawpierdalać za ten sam hajs... Powodzenia
Zgłoś
J................S 2013-07-07, 12:21
odpady zebrane z talerzy poprzednich klientów, smakówa
Zgłoś
to_tylko_on 2013-07-07, 12:26
Promocja na rybki (w tym przypadku pangę - 6.99) w NorthFishu. Polecam.
Zgłoś
adrian2 2013-07-07, 12:27
a gdzie jest stejk ?? Same pyry i inne zielone szuwary. ALE cena dobra jak za taki talerz "sałatki" ;D
Zgłoś
Kuriki 2013-07-07, 12:28 1
I właśnie dlatego preferuję domowe żarcie własnoręcznie zrobione.

Mam 100% pewność, że ktoś czegoś "od siebie" nie dodał, że nie składa się z dań (innych ludzi) z poprzednich dni no i gdy sam sobie potrawy przygotowuję to zawsze wyglądają smakowicie, a nie jak nieapetyczne wymiociny(patrz; zdjęcia z tematu). Poza tym w domu mam zawsze pod ręką przyprawy, które lubię.
Oto jest wyższość domowego żarcia nad żarciem "na mieście"!

Piszę jak jest. Kuriki. sadistic.pl
Zgłoś
Filipck 2013-07-07, 12:32 1
A to nie jest czasem tak ze placisz 7 za rybe i bierzesz ile chcesz dodatkow ? bo jesli tak to coz przykro mi tylko ze moim miescie takie buraki, sa co to leca do szwedzkiego stolu nakladaja tyle ile wlezie, a potem 3/4 laduje w koszu
Zgłoś
DMT 2013-07-07, 12:34
Jasieq napisał/a:

Kilo ziemniaków - 2zł, kilo marchwi - 1.80zł, szparagi i takie pierdoły - ze 3zeta. no kurwa interes życia w chuj.

Widzę że zapominacie o jednej podstawowej kwesti. Lokal w galeri trzeba zapłacic, do tego pracowników, prąd, wodę, śmieci, no i oczywiście 23% vatu, i 19% podatku dochodowego. Pozdrawiam pana rudego...

nitrox89 napisał/a:

Wy jesteście pokurwieni. Proponuje iść do Maka i sie nawpierdalać za ten sam hajs... Powodzenia

No za siódemkę, to się w maku nawpierdalasz
Zgłoś
Kondra 2013-07-07, 12:35 4

To jest kurwa jedzenie, a nie jakieś warzywno-rybne wymiociny. Kilogramowy skurwiel z przepyszną, świeżą wołowiną smażoną na miejscu, do tego podwójne frytki, a wszystko za 15 zł.
Zgłoś
wujko88 2013-07-07, 12:45
Walić to że ziemniaki czy marchewka na straganie kosztują grosze, walić na zużyty gaz czy wodę. Za 7 zł nie trzeba tego przygotowywać stojąc nad ciepłymi garami a przede wszystkim to kurwa nie trzeba zmywać
Zgłoś
Pery86 2013-07-07, 12:48
A co to kurwa instagram, że jedzenie wrzucasz? Ja pierdole...
Zgłoś
wrobel28 2013-07-07, 12:49
MaszAyahuaskę napisał/a:

No za siódemkę, to się w maku nawpierdalasz

nie wyczułeś ironii to na chuj sie panoszysz
Zgłoś
Devilyn 2013-07-07, 12:56
Kondra: dokładnie - Tylko dzieci i cioty wpierdalają ryby i jarzynki BEEF!!!!
Zgłoś
DMT 2013-07-07, 13:14
wrobel28 napisał/a:

nie wyczułeś ironii to na chuj sie panoszysz

Gdzie ty tu widzisz jakąś ironię? Znasz w ogóle znaczenie słowa ironia?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem