Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
..wiem że nie śmieszne, wyruchajcie mnie w dupę niczym Jaszczur matkę Polskę
[ Dodano: 2024-06-26, 22:54 ]
Co to za wyścig?
Tour de Lachon....
Dlaczego koleś z Francji miałby wylądować w Rosji?? I skąd twoje fiksacje analno-zoofilne? Może wyjdź czasem z piwnicy
Saszka popierdoliły ci się wpisy baranie niemyty
Ech tępaki.. Bo Francuzi swego czasu lubili spierdalac do mateczki rasijii i nie tylko oni, a wczoraj lub dalej byl sadol z owczarkiem z murmanska ktory ruchal najebanego goscia? Debile. Moze czasem zamknijcie ryje ruskie smiecie, jak nie potraficie polaczyc dwoch kropek... i to was psy jebia w dupe na ulicy. Tu macie dowod, ruskie obszczymurki.
sadistic.pl/t/593875
Ech tępaki.. Bo Francuzi swego czasu lubili spierdalac do mateczki rasijii i nie tylko oni, a wczoraj lub dalej byl sadol z owczarkiem z murmanska ktory ruchal najebanego goscia? Debile. Moze czasem zamknijcie ryje ruskie smiecie, jak nie potraficie polaczyc dwoch kropek... i to was psy jebia w dupe na ulicy. Tu macie dowod, ruskie obszczymurki.
Wybacz że nie siedzę non stop na sadolu i zapamiętuje wszystkie filmiki, podpowiem Ci ze mam swoje normalne życie, polecam też Tobie spróbować normalnego życia a nie tylko siedzenia na sadisticu
Każdy team ma swoje auto po to że jak będzie awaria roweru to szybką wymiana z tych co są na dachu. Dodatkowo apteczke jest w samochodzie i woda. A jak ktoś zasłabnie można szybciej dostarczyć do ratowników. Więc to nie jest poroniony pomysł
To co to za zjebana rywalizacja? powinno być tak że jak sobie przygotuje rower i sam sie przygotuje czyli woda w plecak i jedzie a nie jakieś kurwy obok jeżdżą
To co to za zjebana rywalizacja? powinno być tak że jak sobie przygotuje rower i sam sie przygotuje czyli woda w plecak i jedzie a nie jakieś kurwy obok jeżdżą
w każdym sporcie tak jest przecież jak w piłkę graja i wybiją w trybuny to nikt po nia nie zapierdala tylko druga biorą to samo w kolarstwie rower rozjebiesz to drugi bierzesz
w każdym sporcie tak jest przecież jak w piłkę graja i wybiją w trybuny to nikt po nia nie zapierdala tylko druga biorą to samo w kolarstwie rower rozjebiesz to drugi bierzesz
Nie jest w każdym sporcie. Czy w rajdach samochodowych jak się rajdówka spierdoli na trasie to wymieniają na kolejną? Czy jak coś się stanie załodze to samochodem zawożą czy karetka przyjeżdża. Także skończ pierdolić teraz to jest zjebana pedałówa nie mająca nic wspólnego ze sportem. Pomijam już fakt że pedalarze nie wiedzą co to jest zachowanie bezpiecznej odległości i jak jeden się wypierdoli to kilkunastu też. Jakoś kiedyś potrafili zabrać ze sobą bidony, części zapasowe i zapierdalać tour de france
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów