Catriona, Nie czuj się ważniejsza bo masz więcej lat lub wychowano cię w kulturalnej atmosferze Tutaj bez tabu można mówić co się chce, za wyjątkiem obrażania innych userów A skoro nie umiesz rozpoznać dobrej muzyki, to chociaż albo napisz to w subtelniejszy sposób, albo po po prostu się nie odzywaj
Dałam gdzieś do zrozumienia, że czuje się ważniejsza? To jak, mogę pisać co chcę na tym forum czy nie? "Mogę mówić, co zechcę", ale swojego zdania na temat muzyki już nie... No ciekawe.
argoh,
Nie rozmawiasz ze swoją koleżanką. Grzeczniej. Tak Cię to zabolało?
musze Cię zmartwić nowa koleżanko jak na razie jesteś tu . - taka malutka ;]
btw jak coś to
Jakies kurwa systemy downow. Kurwa idioto slayera posłuchaj to bedziesz widział co to jest dobra muza -.-
Nastepny znawca ktory słucha pewnie jednego zespołu i udaje ze sie zna na muzyce, wes idz umrzyj.
Skoro przypisujesz ta piosenke SOAD to widac ze piszesz o czyms o czym nie masz nawet kurwa zielonego pojecia!
odyłam do tego tematu poczytaj http://www.sadistic.pl/tutorial-trollingu-vt48574.htm
rzeczywiście fajty dobre, ale muzyka pedalska jak cholera.
To wg Ciebie jaka nie jest pedalska? Hipi hopy? umcy umcy? rap?
No bo Ty kurwa większy jesteś
musze Cię zmartwić nowa koleżanko jak na razie jesteś tu . - taka malutka ;]
Jest parę niezłych wpierdoli ;p
daje w pewien sposób do zrozumienia, że utrzymujesz wyższy status ponad kolegą do którego to powiedziałaś. A chcę Ci tylko powiedzieć, że tutaj każdy jest równy. No.. może moderatorzy i Admin są Wyżej, ale to nieważne. A co do muzyki, też w sposób niejednoznaczny stwierdzilas, że ta muzyka jest 'be', a wystarczyło napisać 'Walki fajne/niefajne, muzyka mi się nie podoba".Nie rozmawiasz ze swoją koleżanką. Grzeczniej. Tak Cię to zabolało?
Teraz koniec tej dyskusji. Chciałem tylko wyjaśnić do końca tą sprawę
Ty chyba masz uszy w dupie jak zadajesz te pytanie.
Break stuff!
A ten polski smaczek to buty na twarz za jakąś tam laske?
linkin park jest dla ciot
Kombi posłuchajJakies kurwa systemy downow. Kurwa idioto slayera posłuchaj to bedziesz widział co to jest dobra muza -.-
manieczki słuchałeś, specjalisto?
To wg Ciebie jaka nie jest pedalska? Hipi hopy? umcy umcy? rap?
linkin park jest dla ciot
Jak już to Limp Bizkit specjalisto który nie potrafił wpisać "break stuff" w wyszukiwarkę i pierwszy wynik przeczytać. Dlatego super że Linkin Park jest dla ciot, skoro nawet nie wiesz którzy to! To podwyższyło twoją wiarygodność.
manieczki słuchałeś, specjalisto?
Jak już to Limp Bizkit specjalisto który nie potrafił wpisać "break stuff"
zdania nie zmienie, grają identycznie jak linkin park, specjalisto.
a tak całkiem na serio to od paru ładnych lat twierdze że smierdzą niemytym murzyńskim chujem, nie pytaj skąd wiem jak taki pachnie bo nie moge ci powiedzieć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów