18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
bodyrules 2010-08-28, 20:44 1
Daje piwo kurwa
Zgłoś
W................a 2010-08-28, 20:46
Chupacabra napisał/a:

Catriona, Nie czuj się ważniejsza bo masz więcej lat lub wychowano cię w kulturalnej atmosferze Tutaj bez tabu można mówić co się chce, za wyjątkiem obrażania innych userów A skoro nie umiesz rozpoznać dobrej muzyki, to chociaż albo napisz to w subtelniejszy sposób, albo po po prostu się nie odzywaj

Dałam gdzieś do zrozumienia, że czuje się ważniejsza? To jak, mogę pisać co chcę na tym forum czy nie? "Mogę mówić, co zechcę", ale swojego zdania na temat muzyki już nie... No ciekawe.
Zgłoś
matex34 2010-08-28, 21:08 1
i to jest wrzuta godna sadistica !
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-08-28, 21:10 1
Catriona napisał/a:

argoh,
Nie rozmawiasz ze swoją koleżanką. Grzeczniej. Tak Cię to zabolało?

musze Cię zmartwić nowa koleżanko jak na razie jesteś tu . - taka malutka ;]

btw jak coś to

Zgłoś
R................g 2010-08-28, 21:15 3
Koniec offtopu!
Zgłoś
p................y 2010-08-28, 22:15
o i nawet polska sie pojawila 00:48 łódź ul. piotrkowskiego ;]
Zgłoś
s................7 2010-08-29, 11:21 1
Gacek2426 napisał/a:

Jakies kurwa systemy downow. Kurwa idioto slayera posłuchaj to bedziesz widział co to jest dobra muza -.-

Nastepny znawca ktory słucha pewnie jednego zespołu i udaje ze sie zna na muzyce, wes idz umrzyj.
Skoro przypisujesz ta piosenke SOAD to widac ze piszesz o czyms o czym nie masz nawet kurwa zielonego pojecia!
odyłam do tego tematu poczytaj http://www.sadistic.pl/tutorial-trollingu-vt48574.htm

johjohnson napisał/a:

rzeczywiście fajty dobre, ale muzyka pedalska jak cholera.

To wg Ciebie jaka nie jest pedalska? Hipi hopy? umcy umcy? rap?
Zgłoś
~Vuko 2010-08-29, 11:53
Ekscentryczny napisał/a:

musze Cię zmartwić nowa koleżanko jak na razie jesteś tu . - taka malutka ;]

No bo Ty kurwa większy jesteś

Jest parę niezłych wpierdoli ;p
Zgłoś
bastic 2010-08-29, 14:43
to w końcu jaka muzyka leci w tle??
Zgłoś
Chupacabra 2010-08-29, 14:45
Catriona, nie w sposób jednoznaczny, jednak to:
Cytat:

Nie rozmawiasz ze swoją koleżanką. Grzeczniej. Tak Cię to zabolało?

daje w pewien sposób do zrozumienia, że utrzymujesz wyższy status ponad kolegą do którego to powiedziałaś. A chcę Ci tylko powiedzieć, że tutaj każdy jest równy. No.. może moderatorzy i Admin są Wyżej, ale to nieważne. A co do muzyki, też w sposób niejednoznaczny stwierdzilas, że ta muzyka jest 'be', a wystarczyło napisać 'Walki fajne/niefajne, muzyka mi się nie podoba".

Teraz koniec tej dyskusji. Chciałem tylko wyjaśnić do końca tą sprawę
Zgłoś
e................n 2010-08-29, 14:54
argoh napisał/a:

Ty chyba masz uszy w dupie jak zadajesz te pytanie.
Break stuff!
A ten polski smaczek to buty na twarz za jakąś tam laske?

linkin park jest dla ciot

Gacek2426 napisał/a:

Jakies kurwa systemy downow. Kurwa idioto slayera posłuchaj to bedziesz widział co to jest dobra muza -.-

Kombi posłuchaj

sakara87 napisał/a:

To wg Ciebie jaka nie jest pedalska? Hipi hopy? umcy umcy? rap?

manieczki słuchałeś, specjalisto?
Zgłoś
c................a 2010-08-29, 15:42 2
elun napisał/a:

linkin park jest dla ciot

Jak już to Limp Bizkit specjalisto który nie potrafił wpisać "break stuff" w wyszukiwarkę i pierwszy wynik przeczytać. Dlatego super że Linkin Park jest dla ciot, skoro nawet nie wiesz którzy to! To podwyższyło twoją wiarygodność.

elun napisał/a:

manieczki słuchałeś, specjalisto?

Zgłoś
e................n 2010-08-29, 17:55
chewbacca napisał/a:

Jak już to Limp Bizkit specjalisto który nie potrafił wpisać "break stuff"

zdania nie zmienie, grają identycznie jak linkin park, specjalisto.
a tak całkiem na serio to od paru ładnych lat twierdze że smierdzą niemytym murzyńskim chujem, nie pytaj skąd wiem jak taki pachnie bo nie moge ci powiedzieć.
Zgłoś
hanysoski 2010-08-29, 18:47
Muza w tle to " Limp Bizkit - Break Stuff " ( klasyk ) i uwarzam że rock nie jest pedalski

... lubisz to suko ...
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2010-08-29, 19:10
Gawith napisał/a:

No bo Ty kurwa większy jesteś

Jest parę niezłych wpierdoli ;p

a czy ja wywyższam siebie ?! omg debil?!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów