Całkiem ciekawa alternatywa dla gwoździa lub kluczy, oczywiście nie pochwalam ani jednej z tych metod, ta wydaje się bardziej przyjazna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
akcja chujowa, bo na takich parkingach staje sie roznie, zależy jak się obok zaparkowali.
No chyba, że czekali by na takich, którzy mają wyjebane i stają jak chcą.
Ewentualnie mogliby malować na maskach w poprzek jakby za daleko na chodniku zaparkowali.
No chyba, że czekali by na takich, którzy mają wyjebane i stają jak chcą.
Ewentualnie mogliby malować na maskach w poprzek jakby za daleko na chodniku zaparkowali.
Nienawidzę tych kurw, którzy uprzykrzają życie kierowcom. Jest dużo całkiem normalnych powodów dlaczego źle się stoi. Np.: ktoś wcześniej źle stał, było trochę miejsca wolnego koło niego to się wcisnąłem. Pojechał i teraz ja źle stoję. Pizdy pewnie nigdy nie siedziały w aucie i nie wiedzą jak to jest. Poza tym jak parking pusty i na 2 minuty muszę po coś do sklepu podskoczyć to też nie dbam o to jak zaparkuję.
Zajebista ta Honda.
SalvaCzoko napisał/a:
Mógł się odpierdolić od tego pickupa, przy tych gabarytach zaparkować dobrze to cud. Ta, mógł kupić mniejsze... się przyjebcie raczej do producentów wozu. Tej piździe z 0:44 to bym przepierdolił wszystkie 4 opony.
Dlatego takim szerokim samochodem parkuje się TYŁEM, oś skrętna najpierw obraca pojazd a potem wchodzi na miejsce parkingowe, a nie tak jak przodem wjeżdża najpierw a tyłowi brakuje długości na pełen skręt.
@2xup Nie ważne czy na 2 minuty, czy na 2 godziny. Nie ma nic gorszego niż bylejakość. Albo rób cóż porządnie, albo nie rób tego wcale!
co to za biała toyota z czarnymi alusami w 0:22?
Popieram @ellsworth poza tym nie wiecie, jak mnie wkurwia jak człowiek wjeżdża na parking na uczelnie o 8 rano, i co 5 miejsc że tylko dobry kierowca w maluchu zaparkuje, ew jakieś inne troszkę większe, ale bagażnikiem będzie musiał wychodzić. Jak nie umiecie zaparkować samochodu to nie wyjeżdżajcie na ulicę, będzie spokój, i nie mówię tu o przypadkach, jak ktoś najechał na linie, czy jak jest godzina 16. Ale kurwa jak parking dopiero się zapełnia, a ludzie najwidoczniej przyjeżdżają wcześniej, bo nie umieją zaparkować, jak mają tylko odpowiednią ilość miejsca, no ludzie uczcie się, a nie idziecie na łatwiznę.
Jak dla mnie spoko rozwiązanie, jeśli ja jako kobieta potrafię zaparkować krzywo, ale na jednym miejscu parkingowym to ci kolesie też mogli. Stawanie na dwóch miejscach w zatłoczonym miejscu powinno być tak właśnie nagradzane.
Lepsze są naklejki z karnym kutasem
Nie wiem o co ci ludzie tak się wkurwiają, pierwsze co robię to sprawdzam czy to prawdziwy spray, jak nie, to mam to w dupie i odjeżdżam, myśląc, że faktycznie musiałam chujowo zaparkować, skoro ktoś to zrobił.
Cytat:
Skoro pick'upem zaparkować poprawnie to dla ciebie cud, to ty lepiej nie wsiadaj za kierownicę do żadnego samochodu. jak się nie umie patrzeć w lusterka w trochę większym aucie to w żadnym innym się nie umie parkować, pipo.
torento, nie wyzywaj mnie bo nie gadasz z ojcem/matką. Po drugie, spróbuj sobie zaparkować tirem, a potem osobówką. Gdzie tu kurwa sens i logika w twoim rozumowaniu? Że niby łatwiej zaparkować większym jak się patrzy w lusterka?
Właśnie takie chujozwisy jak ty za kółkiem tira mają wyjebane (nie piszę, że jesteś kierowcą) czy komuś upierdolą wóz naczepą, lub ciągnikiem "panie, ja pana nie widziałem" - a chuj mnie to obchodzi, jeździsz takim bydlakiem to twoja sprawa.
W ameryce to już nawet robią wózki z plastiku żeby czarnuchy na złom nie sprzedawały huheuhe.
Malować prawdziwym sprayem? Ludzie, którzy to piszą, chyba w życiu nie siedzieli za kółkiem. Wystarczy, że jeden debil stanie w po środku linii i automatycznie wszystkie kolejne zaparkowane samochody są przesunięte o pół miejsca parkingowego.
Wytłumaczę to za pomocą prostego komiksu, bo wiem, że większość woli obrazki od literek.
Dostałeś swoje wymarzone prawo jazdy i rodzice wysyłają Cię do Żabki na zakupy.
Parking przed Żabką posiada 7 miejsc.
Zajeżdżasz na pod sklep i zastajesz taką oto sytuację. Rozumiem, że jako przykładny obywatel odjedziesz w poszukiwaniu alternatywnego postoju, żeby tylko nie popełnić haniebnego wykroczenia jakim jest wyjechanie poza białą linię wyznaczającą miejsce parkingowe? Otóż pewnie nie. Założę się, że po prostu wjedziesz w wolną przestrzeń pomiędzy samochodami.
Zrobione. Zaparkowałeś.
W czasie kiedy w dziale z alkoholem szukałeś sody oczyszczonej, wszyscy klienci wyszli już ze sklepu, a Twój samochód pozostał sam na parkingu.
Kiedy już ogarnąłeś, że soda oczyszczona nie ma za wiele wspólnego z Czystą i czekałeś w kasie na resztę, pod sklep przyszedł pajac ze StopCham, albo inny kretyn, stróż porządku publicznego i postanowił pokazać Ci jak parkuje się poprawnie. Wychodzisz ze sklepu i na aucie rodziców zastajesz wielką białą linię wymalowaną sprayem ciągnącą się od maski, przez dach, szyby, aż po bagażnik. Dzięki jakiemuś imbecylowi, który podjarał się głupim filmikiem z sadola z Twojej kieszeni uciekło właśnie kilka dosyć wartościowych wizerunków Zygmunta I.
Zanim coś powiecie, napiszecie, albo rzucicie jakiś pomysł to pierdolnijcie się zdrowo w łeb. Kiedyś ktoś podchwyci wasze idiotyzmy i Bogu ducha winni ludzie będą płacić spore pieniądze za wasz kretynizm.
(Mój trzeci post na sadisticu!)
Wytłumaczę to za pomocą prostego komiksu, bo wiem, że większość woli obrazki od literek.
Dostałeś swoje wymarzone prawo jazdy i rodzice wysyłają Cię do Żabki na zakupy.
Parking przed Żabką posiada 7 miejsc.
Zajeżdżasz na pod sklep i zastajesz taką oto sytuację. Rozumiem, że jako przykładny obywatel odjedziesz w poszukiwaniu alternatywnego postoju, żeby tylko nie popełnić haniebnego wykroczenia jakim jest wyjechanie poza białą linię wyznaczającą miejsce parkingowe? Otóż pewnie nie. Założę się, że po prostu wjedziesz w wolną przestrzeń pomiędzy samochodami.
Zrobione. Zaparkowałeś.
W czasie kiedy w dziale z alkoholem szukałeś sody oczyszczonej, wszyscy klienci wyszli już ze sklepu, a Twój samochód pozostał sam na parkingu.
Kiedy już ogarnąłeś, że soda oczyszczona nie ma za wiele wspólnego z Czystą i czekałeś w kasie na resztę, pod sklep przyszedł pajac ze StopCham, albo inny kretyn, stróż porządku publicznego i postanowił pokazać Ci jak parkuje się poprawnie. Wychodzisz ze sklepu i na aucie rodziców zastajesz wielką białą linię wymalowaną sprayem ciągnącą się od maski, przez dach, szyby, aż po bagażnik. Dzięki jakiemuś imbecylowi, który podjarał się głupim filmikiem z sadola z Twojej kieszeni uciekło właśnie kilka dosyć wartościowych wizerunków Zygmunta I.
Zanim coś powiecie, napiszecie, albo rzucicie jakiś pomysł to pierdolnijcie się zdrowo w łeb. Kiedyś ktoś podchwyci wasze idiotyzmy i Bogu ducha winni ludzie będą płacić spore pieniądze za wasz kretynizm.
(Mój trzeci post na sadisticu!)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów