Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Blizna nie musi być widoczna, aby cycka naturalnego od normalnego odróżnić.
Ale to trzeba jakiegokolwiek na żywo zobaczyć.
Ciekawią mnie posty oceniające inteligencję tej laski.
Skąd przekonanie, iż inteligencja jest odwrotnie proporcjonalna do długości minispódniczki czy wielkości (piersi (albo implantu))? Zadziwiające...
Wnioski na poziomie komisji Macierewicza.
Znane mi kobiety z powiększonymi piersiami do głupich nie należą.
czy tylko ja czekam na ps 4 zeby kupic gta v po czym rzucic robote i studia
muszę Cię rozczarować, GTA V nie wyjdzie na PS 4
te 2 pady są po to żeby taka idiotka zadawała pytania
Bystrzak gdyby miał pojęcie wiedziałby, że do gry w GTA wystarczy jeden pad.Ponieważ jest możliwość grania jedna postacią w danym momencie, nie ma rozgrywki dla dwójki graczy i nie życzę sobie epitetów pod moim adresem dzieciaku.
Bystrzak gdyby miał pojęcie wiedziałby, że do gry w GTA wystarczy jeden pad.Ponieważ jest możliwość grania jedna postacią w danym momencie, nie ma rozgrywki dla dwójki graczy i nie życzę sobie epitetów pod moim adresem dzieciaku.
zabronisz mi laluniu?
no normalnie oklaski że 1 pad jest do gry długo myślałaś lalka?
wracaj do kuchni myć gary bo myślenie to twoja słaba strona.
ps. idź umyć bo śmierdzi
zabronisz mi laluniu?
no normalnie oklaski że 1 pad jest do gry długo myślałaś lalka?
wracaj do kuchni myć gary bo myślenie to twoja słaba strona.
ps. idź umyć bo śmierdzi
Po raz kolejny niewychowany chamie zwracam Ci uwagę że nie życze sobie żebyś się do mnie w taki sposób odzywał. Możesz tak mówić do swojej matki nie do mnie kmiocie.
PS Zresztą patrząc po Twoich wypowiedziach chyba nie należysz do osób o choćby przeciętnym intelekcie więc w sumie szukaj poklasku swoimi prostackimi powielanymi textami.
Po raz kolejny niewychowany chamie zwracam Ci uwagę że nie życze sobie żebyś się do mnie w taki sposób odzywał. Możesz tak mówić do swojej matki nie do mnie kmiocie.
PS Zresztą patrząc po Twoich wypowiedziach chyba nie należysz do osób o choćby przeciętnym intelekcie więc w sumie szukaj poklasku swoimi prostackimi powielanymi textami.
ssij mi lodzia lala
zwracasz mi uwagę lalka? wow nie skorzystam z twojej rady i w tym momencie mogę napisać : szoruj kible i gary i co mi zrobisz? lodzia?
ps. szczoto od kibla po kiego chuja matkę w to wrzucasz? twoja matka widzę ma ciebie głęboko w dupie skoro jadłaś suchy chleb dla konia odziedziczyłaś po niej przydomek woźna szoruj mnie no ten kibel bo wyrobie na papier do dupy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów