Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Heh śmieszna sprawa - niby mieszkam na Lubelszczyźnie, zadupiu naszego cudownego kraju, niby polska kategorii C albo nawet D wg niektórych ale stać mnie na własne mieszkanie, regularne tankowanie samochodu(szczerze to tylko mi się raz rezerwa zaświeciła) a pije oooj pije jak na 2 litrowy roadster. Na święta stać mnie było na prezenty dla całej rodziny, w tym perfumy Paco Robanne dla nowej dziewczyny no i jeszcze został mi hajs na zakup nowego telewizora, garnituru i figureczek do mojego ukochanego warhamerka. Kurwa jakbym np mieszkał w części polski gdzie np już nie trzeba jeść psów i kotów to chyba by mi odjebało od tego przybytku i cisnąłbym z mojego prywatnego jachtu z takich ślunzoków czy innych podchalańczyków. Ale mam na tyle godności i szacunku do siebie że wiem iż bym tego nie robił.
Nawet kłamać nie umiesz
ale może uda się ich zhumanizować jak Tytusa De Zoo. Także przyjacielu nie spinaj dupy
Wyczuwam w Tobie Kazimierę Szczukę i jej słynne "Jak się okaże, że większość z nich jest terrorystami, to wtedy będziemy się martwić"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów