Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kocham filmy, gdzie ta wschodnia swołocz(ukraińcy i ruscy) robi sobie krzywdę, oraz się wzajemnie eliminuje.
Polak pisze o wschodniej swołoczy? Coś mnie ominęło? Awansowaliśmy już do pierwszej ligi Europy czy nadal jesteśmy na równi z ruskimi i Ukraińcami?
Aha i co tak tam bawiło tę tępą pizdę w tle, że się tak chichrała
Polak pisze o wschodniej swołoczy? Coś mnie ominęło? Awansowaliśmy już do pierwszej ligi Europy czy nadal jesteśmy na równi z ruskimi i Ukraińcami?
Aha i co tak tam bawiło tę tępą pizdę w tle, że się tak chichrała
Takim kiepskich trollingiem to nie do mnie
Takim kiepskich trollingiem to nie do mnie
Tym razem to nie trolling, tylko trzeźwa ocena sytuacji
Aha i co tak tam bawiło tę tępą p*zdę w tle, że się tak chichrała
Tak, polaczki psim swędem, po otwarciu rynku na czyszczenie kibli uwierzyli że należą do mitycznej "cywilizacji zachodu", też się z tego zawsze śmieję
Tak, polaczki psim swędem, po otwarciu rynku na czyszczenie kibli uwierzyli że należą do mitycznej "cywilizacji zachodu", też się z tego zawsze śmieję
Ooo właśnie o to chodzi:polski brygadzista (nieważne w jakiej branży i w jakiej firmie) jedzie na zachód Europy i z miejsca zaczyna zarabiać więcej tam na czyszczeniu kibla niż u siebie wykorzystując swoje umiejętności i wydaje mu się, że stał się kimś-to my polaczki
Ooo właśnie o to chodzi:polski brygadzista (nieważne w jakiej branży i w jakiej firmie) jedzie na zachód Europy i z miejsca zaczyna zarabiać więcej tam na czyszczeniu kibla niż u siebie wykorzystując swoje umiejętności i wydaje mu się, że stał się kimś-to my polaczki
No to żeś chłopie teraz poleciał, za chwilę wszystkie "co to polagi co ja nawet nie" rzucą się z pyskiem że jak to, przecież od 1989 przypadkiem nie są w nas wycelowane zachodnie rakiety, że my przecież centrum świata, przedmurze, wartości bronimy
Tym razem to nie trolling, tylko trzeźwa ocena sytuacji
Nazywaj to jak chcesz, ja mam to w dupie. Tak samo jak w dupie mam ten żałosny kraj i naród.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów