Zabrali mu za to prawko na 12 miesięcy. Ponad to 100h prac społecznych plus ponad 600 funtów grzywny.
Zabrali mu za to prawko na 12 miesięcy. Ponad to 100h prac społecznych plus ponad 600 funtów grzywny.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i w sumie prawidłowo...
Podaj źródło tej informacji bo nie wydaje mi się żeby była prawdziwa.
Prosze.
telegraph.co.uk/news/uknews/10553614/Motorist-banned-after-driving-wit...
Nie rozumiem, przecież na pewno miał kierownicę podpartą kolanem.
Swoją drogą fajna kara, u nas skończyłoby się na pogrożeniu palcem, bo nawet stosownego przepisu nie znalazłem..
Nie chcę mi się sprawdzać, ale coś mi się kojarzy że trzeba conajmniej jedną ręką trzymać kierownice.
Jaką jazdą pod prąd? nikt nie zauważył że to Wielka brytania ewentualnie jakaś ich dawna kolonia i ruch jest lewostronny ?
Ty tak serio?
"Golf II to chyba najlepsze auto seryjne w historii motoryzacji."
nie prowokuj tego forum takimi wypowiedziami D
Nikogo nie prowokuję. Pogadaj z właścicielami tych aut - każdy ci powie, że to samochód nie do zajechania. A że wsiowe chłopaczki wyrobiły III taki a nie inny stereotyp to już inna bajka.
Jaką jazdą pod prąd? nikt nie zauważył że to Wielka brytania ewentualnie jakaś ich dawna kolonia i ruch jest lewostronny ?
Brawo Za taką spostrzegawczość powinni nagradzać tygodniem życia w domu Grodzkiej
Też czasem "trzymam" kierownice kolanem....ale OCZYWIIIIŚCIE nie polecam
Nikogo nie prowokuję. Pogadaj z właścicielami tych aut - każdy ci powie, że to samochód nie do zajechania. A że wsiowe chłopaczki wyrobiły III taki a nie inny stereotyp to już inna bajka.
Prowokujesz. Może golf to świetne auto, ale nie zgodzę się że najlepsze.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów