📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
chyba se mleczaki wybił xD
Ale to musi ryć banię na żywo.
nie zal mi motopizdy ani debila robiocego trika i ladujacego gdzies pod kolami tira. Nie zal mi zjeba, ktory sluchajac na sluchawkach jakiegos zjebanego reto czy innego gowna i wchodzi pod pociag... zal mi takiego malego gowniaka :/
Ale zajebioza, pjerdolnął, jak dzik w sosnę. Angel hultaju, nie mogę przestać się śmiać.
Czy Wy jesteście normalni ? Dzieci nie macie czy nie wychodzicie z piwnicy ? Siedzę na tej stronie X lat ale kiedyś powinien przyjść taki moment gdy człowiek przestaje się śmiać ze wszystkiego i zaczyna dochodzić do pewnych refleksji. Śmierć dziecka to nie jest temat do śmiechu. Żałosne.
@up
Najmocniej przepraszam szanownego pana, że śmieszy mnie śmierć jakiegoś przypadkowego bachora skądśtam nagrana i wrzucona na sadola ku mej uciesze. Aby w przyszłości uniknąć podobnego faux pas (fo-pa) ośmielam się prosić szanownego pana o podanie wieku, od którego śmierć jednostki ludzkiej jest śmieszna.
Najmocniej przepraszam szanownego pana, że śmieszy mnie śmierć jakiegoś przypadkowego bachora skądśtam nagrana i wrzucona na sadola ku mej uciesze. Aby w przyszłości uniknąć podobnego faux pas (fo-pa) ośmielam się prosić szanownego pana o podanie wieku, od którego śmierć jednostki ludzkiej jest śmieszna.
w którym momencie człowiek zdaje sobie sprawe, że coś z nim nie tak. Małe dziecko wypada z któregoś piętra i kompletnie nie robi to na mnie wrażenia. Wypadłby mały piesek to byłoby mi zwyczajnie przykro. Jak bardzo wkurwia rasa ludzka, że cierpienie człowieka jest dla mnie łagodniejsze niż cierpienie zwierząt. W którym momencie ten świat zwariował. Oczyma wyobraźni zataczam się w otchłani refleksji i staram sie przeanalizować w którym momencie człowiek popełnił błąd, żee
żartowałem kurwa jestem napierdolony przeglądam sadola w chuju mam to ciapate dziecko i w chuju miałbym co kolwiek gdyby mi sie ukazało na sadolu od 2giej w nocy wypadające z okna ide spać bo już pierdole.
żartowałem kurwa jestem napierdolony przeglądam sadola w chuju mam to ciapate dziecko i w chuju miałbym co kolwiek gdyby mi sie ukazało na sadolu od 2giej w nocy wypadające z okna ide spać bo już pierdole.
fisielowykubek napisał/a:
Czy Wy jesteście normalni ? Dzieci nie macie czy nie wychodzicie z piwnicy ? Siedzę na tej stronie X lat ale kiedyś powinien przyjść taki moment gdy człowiek przestaje się śmiać ze wszystkiego i zaczyna dochodzić do pewnych refleksji. Śmierć dziecka to nie jest temat do śmiechu. Żałosne.
głupoty gadasz krzywda ludzkiej rasy jest zawsze zabawna a wiek nie ma znaczenia
Turcja nie uznała rozbiorów wyłącznie po to, aby wkurwić Rosję. Tak naprawdę mieli Polskę w piździe. Ale dalej róbcie sobie dobrze tym, jak bardzo Turcy nas kochają XD
Ja pierdolę! Zamiast reanimować to 10 dzwoni. Na chuj? Jeden wystarczy. A dziad jeszcze się za macankę wziął póki ciepłe.
AbuyinDjadirIbnOmarK napisał/a:
głupoty gadasz krzywda ludzkiej rasy jest zawsze zabawna a wiek nie ma znaczenia
Jednak jesteś ludzką spierdoliną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów