Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak on mógł użyć iksde w tytule i opisie przeciez to jest passe. Aj chwila to ja?!? O boże co ja zrobiłem. Powinienem zostac ukamieniowany. Nie mogę żyć z taką życiową wpadka. Ide się wychłostać a potem targnę się na życie. Głupka piszącego IKSDE będzie mniej na ziemi.
Haters gonna hate...
obiecujesz?
czekam na 20 stron o tym jak to "xD" jest ch*jowe i w ogóle wam obce; tylko idioci piszą "xD"
zapomniał wół jak cielęciem był.
Jak on mógł użyć iksde w tytule i opisie przeciez to jest passe. Aj chwila to ja?!? O boże co ja zrobiłem. Powinienem zostac ukamieniowany. Nie mogę żyć z taką życiową wpadka. Ide się wychłostać a potem targnę się na życie. Głupka piszącego IKSDE będzie mniej na ziemi.
Haters gonna hate...
Idź się targnij na to życie...
to co wrzuciłeś jest najzwyczajniej w świecie CHUJOWE a iksde w tytule dopełnia chujowość Twojego tematu.
żebyście się nie zesrali.
czekam na 20 stron o tym jak to "xD" jest ch*jowe i w ogóle wam obce; tylko idioci piszą "xD"
zapomniał wół jak cielęciem był.
Nie pierdol, sloneczko. Ci, ktorzy internet odkryli w '95, albo ciut pozniej, zdazyli przyzwyczaic sie do normalnych emotikon, ewentualnie wyrazania smiechu przez zwykle 'hehehe', a nie kurwa 'lol'.
Tak wiec:
Ale widzę, że na szczęście normalni ludzie też odwiedzają ten portal...
Ale słodziutkie xD w tytule i w opisie, aJćĆćĆćĆ xD
Kto go tu wpuścił?
chcialo ci sie to robic ?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów