Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to co w takim razie robia mordercy w wiezieniach ?? z własnej woli mordowali przeciez
Jak to co? Byli pizdami i dali się złapać.
Chcieli, to mordowali, ich wybór. Skoro nie umieli mądrze skorzystać z wolnej woli to spotkały ich konsekwencje.
Kurwa jakim cudem taki dobry gitarzysta ma tak chujowego pecha do zespołów, zagrałby w końcu w czymś dobrym!
PS: A o co chodziło z tą Mandaryną z tabliczką "Chcę!"? Tam chyba była jakaś akcja ze Czerwony powiedział, że jakby tylko Mandaryna chciała to by zostali przyjaciółmi po rozstaniu, tak?
@żmij
Kurwa jakim cudem taki dobry gitarzysta ma tak chujowego pecha do zespołów, zagrałby w końcu w czymś dobrym!
PS: A o co chodziło z tą Mandaryną z tabliczką "Chcę!"? Tam chyba była jakaś akcja ze Czerwony powiedział, że jakby tylko Mandaryna chciała to by zostali przyjaciółmi po rozstaniu, tak?
Hehe to może na pudelku poczytaj (no ofense )
No ale jaki problem? Nie ma obowiązku uczestniczenia w sakramentach. Albo stosujesz się do zasad jakich Kościół wymaga albo nie, to chyba proste.
Ja miałem bierzmowanie jeszcze w podstawówce i proboszcz robił problemy, nie chciał się zgodzić na imię które sobie wybrałem, i tak było z następnymi, zgodził się dopiero na imię Lucek. Jak teraz o tym myślę, to Boruta, Belzebub czy Mefisto, to niebyły wcale takie złe imiona.
I prawidłowo, za popieranie tego bolszewizmu powinno się lać po mordzie i wypierdalać z kraju.
Ostatnio jak był filmik o właścicielce restauracji która zaorała i pokazała jakie państwo jest z dykty to wszycy klaskali a jak te same osoby wychodzą na ulicę walczyć z tym samym chujowy rządem to już bolszewizm? Weź się lecz człowieku, każdy kto się sprzeciwia tej chujowej władzy powinien być bohaterem ale widzę Tobie dobrze w PRL-PiS, pewnie tęsknisz za komuna i jedna słuszna partia
Ja miałem bierzmowanie jeszcze w podstawówce i proboszcz robił problemy, nie chciał się zgodzić na imię które sobie wybrałem, i tak było z następnymi, zgodził się dopiero na imię Lucek. Jak teraz o tym myślę, to Boruta, Belzebub czy Mefisto, to niebyły wcale takie złe imiona.
"...Więc kimże w końcu jesteś?
–(Mefistofeles) Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie dobro czyni..."
Goethe "Faust"
Widać księżulo nie czytał Goethego i nie poznał się na misji Mefistofelesa
Heh i kler ma swój wywiad.
Kiedy patrzę na ten cyrk, to zastanawiam się jak ludzie mogą jeszcze chodzić do kościoła...?
Przecież tam Boga już dawno nie ma...
Bluźnisz.będziesz się skwarzył w piekle.
5 Przykazanie
Nie morduj.
Aborcja jest mordem na niewinnym, najczęściej nienarodzonym jeszcze dziecku.
Masturbacja też.
A co w tym dziwnego? Chyba ta religia nie popiera aborcji, no nie? Czy dla was sakramenty to tylko pieniądze dawane na Komunię Świętą i Sakrament Wyjścia z Kościoła brany na wypadek ślubu kościelnego (czyli bierzmowanie)?
Ta religia nie popiera też kradzieży i nakazuje życie w skromności. Dziwne, że tolerowany jest taki Rydzyk. Pedofilia też jest zabroniona prawnie i wg sakramentów.
Jak chodzilem na nauki przed komunia,to z sasiedniej wsi chodził chlopak,bardzo pobozny,właśnie Lucek,a ja bylem pewny ze to zdrobnienie od Lucyfer
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów