zwłaszcza nie swoim liveleak.com/view?i=b36_1391712896
źródło:
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
lipa, bo przezyl
bez kitu, co w tym dziwnego?
normalni rodzice bawią się z dziećmi, między innymi w takie zabawy ..
a że czasami coś nie wyjdzie? zdarza się... i dopóki nie będzie to trwałe okaleczenie to dzieciaki nie będą tego pamiętać, za to będą pamiętać jak fajnie się z mamą/tatą bawiły ..
normalni rodzice bawią się z dziećmi, między innymi w takie zabawy ..
a że czasami coś nie wyjdzie? zdarza się... i dopóki nie będzie to trwałe okaleczenie to dzieciaki nie będą tego pamiętać, za to będą pamiętać jak fajnie się z mamą/tatą bawiły ..
Ten ojciec to jakiś pierdolony idiota Ale muszę przyznać że śmiechłem
Nie ma nic obrzydliwszego niż małe dzieci.
No, może pijana i obrzygana dziewucha.
No, może pijana i obrzygana dziewucha.
jaka matka ? czy Wy nie widzicie że, tam jest dwóch tatusiów i adoptowane dziecko oczywiście chłopczyk.... brawo ! więcej pro rodzinnej polityki proszę .
Jak czytam niektóre komentarze to cycki opadają, a co takie dziecko myślicie, że z mamą się tak pobawi? Mama to pewnie tylko zagłaszcze, zacałuje i tyle. Tutaj właśnie wchodzi ojciec bo z nim może właśnie się tak pobawić, wejść na drzewo, spić piankę z piwa, przewrócić się i to ma boleć bo kto z nas się nie wyjebał nigdy i nie płakał? A zapamięta ojca z tego, że bawił się z nim i jeszcze przytulił jak płakało dziecko. Aż się wkurwiłem bo nigdy ze swoim ojcem się tak nie bawiłem i zazdroszczę temu małemu.
Pierdolony, kurwa zjeb genetyczny. Biednym rodzinom odbierają ukochane dzieci ze względu na brak środków do życia, a taki popierdoleniec jebany rzuca półrocznym niemowlakiem po chacie i jeszcze puszcza jebane nagrania w świat. Kuuuuuuuuuuuuurwaaaaaaa!!!!!! Świat się kończy!!!!! Pinocheta u nas trzeba!!
Dobrze że podłoga zamortyzowała upadek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów