18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kamil3l 2020-05-30, 19:09 1
wihrura napisał/a:

Kurde pierwszy raz mnie na rzyganie wzięło

?

Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:

Po 30 sekundach wymiękłem
Dlatego nie wchodzę na harda.
Lubię, jak się ktoś na ryj wypierdoli, zrobi parę koziołków w powietrzu po jebnięciu motocyklem w samochód. Takie rzeczy to ja lubię pooglądać
A teraz przez resztę dnia będę musiał, kurwa, w szaliku chodzić...

to sobie poszukajcie innego serwisu, a nie zmiękczacie ten. tu to powinno być, więc jest. Już i tak cierpimy z powodu zjebanych filmików, tiktaków i tym podobnych. Nie dość, że poziom tematów spadł, to dobrą gównoburze czy porządna dyskusję z argumentami, jest coraz ciężej spotkać.
Zgłoś
Sawix 2020-05-30, 20:03
Ten chuj jest tak tępy że nawet tętnicy nie potrafi znaleźć
Zgłoś
JednorękiBandyta 2020-05-30, 20:23 2
Chciałbym to oglądać na żywo jakby tak mu zabrać ten nóż to można by mu różne inne rzeczy podrzucać sekator czy coś innego jeszcze ciekawiej by było
Zgłoś
dogip 2020-05-30, 20:43
Nauczanie zdalne. Nie wie nawet gdzie jest tętnica.
Zgłoś
ellsworth 2020-05-30, 20:59 2
Asuritta napisał/a:

założę się że przez kobietę się zachlastał ... nie raz chciałem to samo zrobić
R.I.P. kolejna ofiara kobiety (najprawdopodobniej)

Boś ty durny!
Zgłoś
puszek1964 2020-05-30, 21:43
chiński fiskars
Zgłoś
Elektro-Mech 2020-05-30, 22:36 1
bakus1233 napisał/a:

Jak można chcieć się zabić przez kobietę i po co?

To bardziej przez emocje jakie kobieta w nas wzbudza. Ah, kurwa, to jest jak jakieś emocjonalne więzienie, przesłona na oczy, siedzisz i tęsknisz jak pizda, a ona skacze już na innym. Jedynie można komuś się wygadać i przeczekać. Potem, jak już puszczą te emocje, to widać, że nie warto.
Zgłoś
mrdick 2020-05-31, 0:22
Gang z manaus lubi to!
Zgłoś
Solo1991 2020-05-31, 6:14
Nie wiem co jest bardziej tępe on czy ten "nóż" ... ;]
Zgłoś
b................3 2020-05-31, 9:17 1
Elektro-Mech napisał/a:

To bardziej przez emocje jakie kobieta w nas wzbudza. Ah, kurwa, to jest jak jakieś emocjonalne więzienie, przesłona na oczy, siedzisz i tęsknisz jak pizda, a ona skacze już na innym. Jedynie można komuś się wygadać i przeczekać. Potem, jak już puszczą te emocje, to widać, że nie warto.

Polecam zainteresować się wtedy inną kobietą. Zdziwisz się jak szybko Ci przejdzie
Zgłoś
mortiisdei 2020-05-31, 10:50
Wedle theync typ się próbuje zabić po tym jak matkę zaciukał. Musiała być twarda w chuj, że kosę stępiła

Wedle theync typ próbuje się zabić po tym jak zaciukał matkę. Musiała być twarda skoro majcher stępiła
Zgłoś
ZgRyZ 2020-05-31, 22:44
czy ktoś nagra i przedstawi nam, jak sam by to zrobił?
no dalej, przecież fajne wyzwanie.
Zgłoś
StefanRyba 2020-06-02, 1:30
I te telefoniki. Że też nikt z obserwatorów się nie strzepał. Dziwne.
Zgłoś
K-PAXx 2020-06-02, 2:34
Tępy nóż miał.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem