📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Rozumiem kurwa, żeby nabijać się z walczących o banana czarnuchów, pijanych ruskich, czy też pojebów robiących sobie krzywdę na własne życzenie.
Nie mogę natomiast pojąć, jakim trzeba być skurwielem, żeby robić sobie jaja z dziecka tak pokrzywdzonego przez los, które kompletnie nic nie jet temu winne oraz dla którego nie ma żadnej nadziei na wyzdrowienie (nawet jeśli to niemiec).
Znieczulica osiągnęła już poziom gimbazy.
Nie mogę natomiast pojąć, jakim trzeba być skurwielem, żeby robić sobie jaja z dziecka tak pokrzywdzonego przez los, które kompletnie nic nie jet temu winne oraz dla którego nie ma żadnej nadziei na wyzdrowienie (nawet jeśli to niemiec).
Znieczulica osiągnęła już poziom gimbazy.
komentarz usunięty, nie ważne poniosło mnie:P.
rmaya napisał/a:
Nie mogę natomiast pojąć, jakim trzeba być skurwielem, żeby robić sobie jaja z dziecka tak pokrzywdzonego przez los
pitolisz pan, a co murzyn to niby nie pokrzywdzony przez los?
nie ma równych i równiejszych, są normalni i jebnięci, a z jębniętych ciśnie się pompę
btw do tego tam "think666" co wyżej pisał, że się udziela gdzieś po parafiach i w pck
piszesz jak to jesteś bardzo wrażliwy i emanujesz empatią, a nieznanym sobie ludziom życzysz kalekich dzieci lub chorych rodziców...
katolik wolontariusz jak sądzę
kaiel napisał/a:
pozostała mu fantazja
nigdy nie widział, nie słyszał, ma dawna - se pofantazjuje
jednakże zaprawdę interesująca forma życia
zgadzam się w 100% z rmaya natomiast lofix1 proponuje leczyć się na nogi, bo na głowe już za późno
Ty chyba na hardzie nie byłeś...
Dać mu nóż kuchenny i powiedzieć, że to piłka... znaczy pokazać... kurna po prostu dać mu nóż kuchenny i niech się bawi !
Co to będzie jak nauczy się konia walić.
Moje życie w wakacje, 31 po północy a ja siedzę, jjem kabanosy i oglądam downa bawiącego się piłką :o
Do tego stopnia to sadolem nie jestem. Już większość z harda przechodzi, z tego to się nie da śmiać...
Te jego pierdzenie wargami to jakiś high-tech sonar mówię wam
KURWA! Jest się z czego śmiać!
Jakbyś cię chociaż 2 godzinki poprzebywali z niepełnosprawnymi ludźmi to zrozumielibyście że to są tylko troszkę inni ludzie potrzebujący więcej miłości niż normalny zwykły człowiek. Jeden ich uśmiech i byście przestali się śmiać. Mój brat jest niepełnosprawny, jego koledzy są niepełnosprawni.
Jeśli się kurwa śmiejecie z takich ludzi to sami jesteście ułomni.
Pozdrawiam idiotów.
Jakbyś cię chociaż 2 godzinki poprzebywali z niepełnosprawnymi ludźmi to zrozumielibyście że to są tylko troszkę inni ludzie potrzebujący więcej miłości niż normalny zwykły człowiek. Jeden ich uśmiech i byście przestali się śmiać. Mój brat jest niepełnosprawny, jego koledzy są niepełnosprawni.
Jeśli się kurwa śmiejecie z takich ludzi to sami jesteście ułomni.
Pozdrawiam idiotów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów