📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
krakenoo napisał/a:
@Mitico pedałem to mozesz być ty siedzący cały dzien przed kompem smrodzie.
Przy tym sporcie zawodnicy często faszerują sie tabletkami przeciwbólowymi lub innymi specyfikami, przy tej ilości adrenaliny i zakładając że zażył jakiś środek, sprawdzał czucie skóry zawodnika, kontuzje w tym sporcie są bardzo częste a naprawde przy amtosferze panującej na boisku ból znika.
Możesz mi jedynie dupe lizać chłopczyku
Nie wiesz co robie na co dzień więc nie pierdol z łaski swojej
Dziękuję
Ale macie ból dupy z tą piłką nożną. Pooglądajcie se boks albo mma jak nie chcecie udawania. W rugby tak samo załamuje się młyn przez co gra traci na widowiskowości. Też mówicie, że to pedalstwo czy zwykłe przechytrzenie przeciwnika i sędziego?
Reginald911 napisał/a:
I tak to jest bardziej męskie jak cała elita piłki nożnej
Musieli Cie ostro cisnąć na WFach skoro masz taką skazę do nogi ^^
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów