📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ciekawe czy kamerki są w standardzie. Zapewne jednak radość długo nie potrwa, bo jakaś łada pokaże jak się jeździ i soczyście przypierdoli. Ja bałbym się chyba u ruskich jeździć dobrym i "miękkim" autem, jelcz to moje minimum
I tak rozpierdolą za chwilę na jakimś skrzyżowaniu i będziemy na Sadolu oglądać ich audi po raz drugi*
*mam nadzieję ;p
*mam nadzieję ;p
U nas piłkarzyki za swoją grę zarabiają więcej za porażki niż złoci medaliści, Polska logika...
Putin trochę głupio się czuł dając auta, które nie zostały wyprodukowane w Rosji.
@Kapral
Tu nie chodziło o to że wisi wara nam ze względu że my takich nie dostaliśmy, ale na to jak PZOL ma wyjebane na naszych sportowców. Zresztą nasi sportowcy co niektórzy - Radwańska - też mielu wyjebane na olimpiadzie :/
Tu nie chodziło o to że wisi wara nam ze względu że my takich nie dostaliśmy, ale na to jak PZOL ma wyjebane na naszych sportowców. Zresztą nasi sportowcy co niektórzy - Radwańska - też mielu wyjebane na olimpiadzie :/
co to jest PZOL?
cło i podatek pożrą sens zabierania auta do kraju
Kapral Poproszek napisał/a:
Nie wisi. Zasłużyli pracowali, często po godzinach spędzonych w normalnej pracy, lata wyrzeczeń i wysiłku tylko po to aby zdobyć medal. Jedyne czego można zazdrościć to siły woli i samozaparcia. To co widzisz to są rzeczy, tylko materia, którą w zasadzie można sobie w dupę wsadzić. Dla mnie to nie przedstawia żadnej wartości, auto to auto, czy to fiat za 30k czy to audi 700k każde się zużywa, każde trafi szlak. Z polską mentalnością to ty otrzymując taką furę byłbyś dumny jak król i poleciał do warsztatu założyć gaz 17 generacji.
a co masz do gazu?
tani, bardziej ekologiczny - różnic w pracy silnika czy osiągach nie ma żadnej.....
ktoś kupuje se fure za 200-300tyś i będzie nią robił zajebiste przebiegi to dlaczego ma sobie nie zamontować gazu a zaoszczędzone w ten sposób pieniądze jakoś sobie wydać czy zainwestować czy dać na kościół?
pierdolone polskie myślenie - skoro stać na furę to stać też na bene (tak jakby gaz był za darmo, albo jeszcze do niego dopłacali)
Ładny gest ze strony rządu.
Poświęcili wiele czasu (można powiedzieć że swoje życie) pasji jaką jest sport, okazali się najlepszymi z najlepszych i spełnili na pewno swoje marzenie.
Nie widzę nic złego w nagradzaniu wyników w sporcie bo to nawet i zachęta dla nich.
U nas nie wiem co dostali (wgl coś otrzymali?). Natomiast cali ci na stołkach już rozdają między sobą tysiące (jak nie miliony) za udane euro czy występy naszych zawodników w Londynie.
Śmieszni ludzie rządzą tym krajem...
Poświęcili wiele czasu (można powiedzieć że swoje życie) pasji jaką jest sport, okazali się najlepszymi z najlepszych i spełnili na pewno swoje marzenie.
Nie widzę nic złego w nagradzaniu wyników w sporcie bo to nawet i zachęta dla nich.
U nas nie wiem co dostali (wgl coś otrzymali?). Natomiast cali ci na stołkach już rozdają między sobą tysiące (jak nie miliony) za udane euro czy występy naszych zawodników w Londynie.
Śmieszni ludzie rządzą tym krajem...
Alonso napisał/a:
Putin trochę głupio się czuł dając auta, które nie zostały wyprodukowane w Rosji.
mi się wydaje, że akurat nie - Ruscy nie są zawistni i "przesadnie nacjonalistyczni" jak Polacy ...
Dodam jeszcze, że to normalne przy każdej Olimpiadzie w Rosji. O premiach pieniężnych nie wspominając.
Po Pekinie rosyjscy sportowcy otrzymali BMW, 72 sztuki - faceci X5, kobiety X3.
Po Pekinie rosyjscy sportowcy otrzymali BMW, 72 sztuki - faceci X5, kobiety X3.
Jakby było jak ma być to by nie było tego co jest .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów