📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja wole własne punto. Przynajmniej pali 5 na setke a nie setke na 5km
Ciekawe ile litrów gazu pali.
po huj komu radio w takim aucie... nie dość że ryk piękny, to i tak gówno będziesz słyszeć :|
JAK MOZNA MIEC CHARGERA W CZERWONYM KOLORZE!!! WIADMO PRZECIEZ ZE CZARNE SZYBCIEJ ZAPIERDALAJA
Nie rozumiem tych absurdalnych pojemności..
8l i tylko 500 koni..
dla przykładu:
Aventador - 6l - 700 koni,
Veyron 8l - 1000 koni,
Brabus 6l - 800 koni.
koenigsegg Agera - 4,7l - 900 kucy!
Rozumiem amerykanów.. to debile, wyczynem dla nich jest tabliczka mnożenia.. Nie rozumiem natomiast was rajcujących się rykiem podobnym do ryku wsiowego golfa bez tłumika.
8l i tylko 500 koni..
dla przykładu:
Aventador - 6l - 700 koni,
Veyron 8l - 1000 koni,
Brabus 6l - 800 koni.
koenigsegg Agera - 4,7l - 900 kucy!
Rozumiem amerykanów.. to debile, wyczynem dla nich jest tabliczka mnożenia.. Nie rozumiem natomiast was rajcujących się rykiem podobnym do ryku wsiowego golfa bez tłumika.
grsowy,
Veyron ma pojemność 16.4 a nie 8L.
amerykańskie śilniki nie maja nasranej elektroniki, więc może i moc mniejsza, ale brzmią zajebiście to raz a dwa max moc i moment jest z samego dołu obrotów.
Ty sobie zobacz jaką moc ma Aventador przy 2500 obrtów i wtedy się wypowiadaj
Veyron ma pojemność 16.4 a nie 8L.
amerykańskie śilniki nie maja nasranej elektroniki, więc może i moc mniejsza, ale brzmią zajebiście to raz a dwa max moc i moment jest z samego dołu obrotów.
Ty sobie zobacz jaką moc ma Aventador przy 2500 obrtów i wtedy się wypowiadaj
@grsowy
Zauważ że to auta jest z lat 60-tych. Prawdopodobnie i tak silnik po przeróbce, ale wtedy silniki 4 litrowe miały koło 200 koni, nie jak dziś 500-600. Pozatym wtedy nie było jakiś cip tjuningów, więc moc płynęła z metalu a nie z komputera.
Zauważ że to auta jest z lat 60-tych. Prawdopodobnie i tak silnik po przeróbce, ale wtedy silniki 4 litrowe miały koło 200 koni, nie jak dziś 500-600. Pozatym wtedy nie było jakiś cip tjuningów, więc moc płynęła z metalu a nie z komputera.
Cytat:
myślałem, że jesteś gimbusem, bo pewnie wolisz słuchać odkurzaczy na 2 kółkach, ale jesteś z mojej ośki, więc rozumiem, że szczytem twoich marzeń jest wyjący cińkuś i tuba 2kW zamiast kanapy, gdzie napierdala JP Firma :/
Spoko szczyt marzeń ma ta Twoja 'ośka' , mnie w to nie mieszaj Źle rozumiesz, moim marzeniem jest 206 2.0 GTi, jeszcze 2mce pod świętą ziemią i dopnę swego . Na przyszłość- nie myśl , to nie dla Ciebie
Cytat:
skoro Ci się nie podoba to prawdopodobnie słuchasz Lady Gage i Justina Biebera, więc o muzyce raczej z Tobą nie podyskutujemy.
"Co ma piernik do wiatraka", sfrustrowany troglodyto ?
@grsowy
Co ty gościu w ogóle gadasz? co ty porównujesz? ty się chyba na motoryzacji w ogóle nie znasz skoro takie rzeczy wypisujesz porównywać samochody wyprodukowane w roku 2012 z nowymi technologicznie turbodoładowanymi silnikami z samochodami wyprodukowanymi w latach 60 i 70 które są notabene starsze o 40-50 lat ? to jest old school, to kilkadziesiąt lat temu jeździło na co dzień w ameryce, poza tym sądzę że jakbyś taki samochód zobaczył na żywo albo wsiadł do niego i przejechał się nim to byś od razu zmienił zdanie, te 500 koni to pod stopą czujesz w 100% i się boisz, masz respekt do takiego samochodu
Co ty gościu w ogóle gadasz? co ty porównujesz? ty się chyba na motoryzacji w ogóle nie znasz skoro takie rzeczy wypisujesz porównywać samochody wyprodukowane w roku 2012 z nowymi technologicznie turbodoładowanymi silnikami z samochodami wyprodukowanymi w latach 60 i 70 które są notabene starsze o 40-50 lat ? to jest old school, to kilkadziesiąt lat temu jeździło na co dzień w ameryce, poza tym sądzę że jakbyś taki samochód zobaczył na żywo albo wsiadł do niego i przejechał się nim to byś od razu zmienił zdanie, te 500 koni to pod stopą czujesz w 100% i się boisz, masz respekt do takiego samochodu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów