18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19
Dogo Argentino
c................N • 2013-06-01, 13:52
prawie zajebał jakiegoś drugiego kundla. Tępa dzida bez kagańców z takimi skurwielami chodzi.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
EdmundKemper 2013-06-02, 22:39
Wziąć nóż albo kij i pieska zlikwidować, a nie pieścić się z nim jak z bachorem.
Zgłoś
~Vuko 2013-06-02, 22:51
Nie pierdolić się - takie psy i ich właściciele do odstrzału. Nie ma miejsca na tępe kurwy i jebane potwory.

Najlepiej przywiązać do samochodu i targać po miastach dopóki lina się nie urwie. Jebane bydło po prostu.
Zgłoś
b................n 2013-06-03, 11:37 5
kuropatwa121 napisał/a:

Jak patrzyłem jak ta głupia szmata odchodzi se jakby nigdy nic to se myślę: "hola hola! dokąd to?"
Zajebałbym ją tą dechą i tego jej "kochanego pieseczka" też. Te jebany pitbulle i amstafy nie mają prawa bytu! Przed kilkoma godzinami pisałem że powinny zostać zutylizowani wszyscy przedstawiciele rasy pitbull i amstaf wraz z ich jebanymi i głupimi właścicielami. A niech mi ktoś kurwa napisze że to zależy od właściciela to zajebie jak psa (tudzież pitbulla/amstafa)
Joł

To zależy od właściciela. Amstaff/pitbull (w USA nie ma rozróżnienia między tymi rasami), jest w USA najpopularniejszym psem rodzinnym. Rasa ta jest znana ze swojego zrównoważenia i doskonałego podejścia do dzieci, które bez obaw można zostawiać pod psią opieką. Ponieważ te rasy hodowane były pierwotnie do walk z innymi psami, mogą przejawiać agresję wobec innych zwierząt, ale prawidłowo zsocjalizowane żyją z nimi w zgodzie dopóki nie zostaną sprowokowane. Podobnie jest z dogiem argentyńskim - był hodowany do walk i polowań i również trzeba dbać o jego prawidłową socjalizację, żeby nie przejawiał agresji wobec innych zwierząt, chociaż zawsze trzeba uważać. Odpowiedzialny właściciel, który wie jakiego psa kupuje, dba o jego socjalizację i prawidłowe wychowanie i zdaje sobie sprawę z tego, że trzeba uważać na psa w kontakcie z nieznanymi mu wcześniej innymi psami.

Osobną sprawą jest kwestia samej rasy. Rasowy pitbull, czy amstaff, czy jakikolwiek inny pies, to zwierzę z rodowodem. Jest to o tyle istotne, że hodowcy eliminują ze swoich hodowli osobniki agresywne, a pseudohodowcy, którzy dbają tylko o kasę, rozmnażają wszystko jak leci, przez co psy nierodowodowe są często patologicznie agresywne. Jeśli pies wygląda jak pitbull, a nie ma rodowodu, jest zwykłym kundlem.

Dokształć się, poczytaj, później zweryfikuj brednie, jakie głosisz. A tak na marginesie, to faktycznie dogi na filmie nie miały kagańców, ale brązowy piesek nie miał nawet smyczy. Zaczepiał, dostał wpierdol, przeżył pewnie tylko dlatego, że dog nie był do końca przekonany, czy na pewno go zabić. Gdyby był, skończyłby wcześniej.

Czekam aż mnie zabijesz.

EDIT:

Zacznij zabijanie od kundli, owczarków i jamników.
Zgłoś
d................q 2013-06-04, 1:53
kuropatwa121 - tak to zazwyczaj wina wlascicieli - i tak mam amstsfa bawi sie z innymi psami i z dzieciakami tez i pierdolcu niemasz stycznosci z takimi psami to niepierdol glupot
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem