Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po raz kolejny powtarzam, największy debilizm, iść z typem face to face i rozkładać ręce i bawić się w walki psychiczne.
Do takiego trzeba na spokojnie, grzecznie, a jak nie dociera i przekroczy granicę, to pobłogosławić w imię Maryi Matki Bożej Lewej Sierpowej
Do takiego trzeba na spokojnie, grzecznie, a jak nie dociera i przekroczy granicę, to pobłogosławić w imię Maryi Matki Bożej Lewej Sierpowej
Leatherface napisał/a:
Co za baran... zamiast p🤬lnąc go raz a porzadnie w ryj to bawi się w jakieś przytulanie i na koniec zostaje z rozwalonym łbem.
C🤬j wie czy jeszcze czegos nie zlapal od cpuna przez ta rane
Czerstwy_Odbytek napisał/a:
Co sie doigral ? H🤬ja zrobil ten ciapaty po za rozj🤬iem sobie tego glupiego ryja. A ta lalunia widac ze jest z nim tylko dla tego ze to taka ciotuchna, a jak przyjdzie co do czego to wybierze bardziej walecznego rycerzyka.
ale debil z ciebie -nie rozumiesz słowa ciapaty a go używasz,HAHaA
C🤬l, który wzdryga gada:"i sue you,i bought it" skacze niczym bezbożna koza do typa co go poskładał jedną (?) ręką XD ikksde
ddansapp napisał/a:
Tak jest chyba w całym UK. Kolega w okolicach Cambridge odparł atak i poturbował przy tym murzyna to sam skończył z wyrokiem (prace społeczne) i dozorem policyjnym.
Dwa lata temu jeszcze pracowałem w ogromnej sieci supermarketów jako manager. Złodziejstwo codziennie L, luzie z koszykami potrafili wychodzić. Ale każdy manager miał zabronione interweniować, nie masz licencji ochroniarskiej to wylądujesz w pierdlu jak się złodziejowi coś stanie. Niesłusznie oskarżyć to masz po robocie. Tylko ochrona miało prawo interweniować. Jedyne co mogłem zrobić to raport z kradzieży

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie