📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
A Wałbrzych i okolice, kopalnie odkrywkowe węgla brunatnego to nie jest kurwa Dolny Śląsk? Lokalni patrioci a nie wiedzą że też na wunglu siedzą tylko bardziej chujowym
Skończcie już tłumaczyć, gdzie jest który Śląsk. Jeśli ktoś tutaj nie zna województw i ich położenia, to niech wyłączy tego kompa i zapierdala ciężko do nauki, bo jakim trzeba być kurwa ignorantem, żeby nie wiedzieć co się w kraju ma.
autor idiota myśli że na Dolnym Śląsku rozmawia się śląską gwarą
@DiesIrae
Tak się składa, że chyba Ty olałeś geografie, gdyż jeśli wymieniasz już Wałbrzych to powinieneś wiedzieć, że wydobywało się tam węgiel kamienny zawierający wysoki % węgla (mniej więcej tyle co spirytus alkoholu) tzw. antracyt, a węgiel brunatny jeśli już to zagłębie turoszowskie
Tak się składa, że chyba Ty olałeś geografie, gdyż jeśli wymieniasz już Wałbrzych to powinieneś wiedzieć, że wydobywało się tam węgiel kamienny zawierający wysoki % węgla (mniej więcej tyle co spirytus alkoholu) tzw. antracyt, a węgiel brunatny jeśli już to zagłębie turoszowskie
A mi to nie przeszkadza że czarny czy biały .
Jedno mi się podoba .
Że gościu masz szacunek do naszego kraju , a kolor skóry mi wisi .
Na mojej uczelni studiuje wiele norwegów , to dopiero są skurwysyny .Oni mają wyjebane na nas na nasz kraj , ich mentalność jest taka że oni płacą i im się wszystko należy i chuj
Jedno mi się podoba .
Że gościu masz szacunek do naszego kraju , a kolor skóry mi wisi .
Na mojej uczelni studiuje wiele norwegów , to dopiero są skurwysyny .Oni mają wyjebane na nas na nasz kraj , ich mentalność jest taka że oni płacą i im się wszystko należy i chuj
Dyskusja ciekawa, ale od siebie mogę dodać, że we Wrocławiu na Pwr, na wydziale Górnictwa i Geologii jest czarnoskóry delikwent, który potwierdza, że na Dolnym Śląsku są górnicy z krwi, "skóry" i kości
Tak kutasy wy się doktoryzujcie a ja powiem od siebie że jestem (chuj wam do dupy) z Lubina i tu kopie się rudę miedzi (KGHM) a mudrzynów np. za to że czarni tak przy okazji. Bardzo dziękuję za uwagę ssijcie się znaczy dobrej nocy życzę
Czarni mają to we krwi. Tak jak w USA paradują z bluzami "New York", "Brooklyn", to w Polsce się też identyfikują z dzielnicą/miastem/województwem/krainą geograficzną.
Śląsk to Śląsk, na chuj drążyć temat
Jaką autor musi walnąć porażkę skoro ilość piw na komentarzu jest wyższa niż ta na topicu
jest tylko jeden Śląsk od Brynicy do Nysy Łużyckiej...
kolega na zdjęciu powyżej pochodzi z biedaszybów pod wałbrzychem, niedawno czytałem artykuł o nim. nie ma co sie śmiać, ma jeszcze dwa szympansiątka do wykarmienia, więc lepiej że zapierdala na biedaszybie niż miałby kraść w tesco, bo jebany rzuca sie w oczy i pewnie by mu nie wyszło za bardzo.
kolega na zdjęciu powyżej pochodzi z biedaszybów pod wałbrzychem, niedawno czytałem artykuł o nim. nie ma co sie śmiać, ma jeszcze dwa szympansiątka do wykarmienia, więc lepiej że zapierdala na biedaszybie niż miałby kraść w tesco, bo jebany rzuca sie w oczy i pewnie by mu nie wyszło za bardzo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów