Może testament wyrwie panna
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Może testament wyrwie panna
AbsolutnyBrakKarku napisał/a:
Ale z tymi maskami, to żółtki są jednak popierdolone widać tam łatwo ludziom srać do głowy różną propagandą.
a w polsce? jak Ukrainscy bracia tysiacami zjezdzali na zlote zniwa zasilkowe to polaczki musieli w maskach popierdalac bo inaczej polska policja wlapiala mandaty a my chodzilismy normalnie bez kwarantanny, bez masek, bez szczepien - obywatele pierwszej kategorii w obcym kraju!
Chude laski nie nadają się zupełnie do takich rzeczy, to musi być zdrowa świnia żeby wywijać zadem.
Pewnie mało miejsc mają i znaleźli sposób na taką legalną eutanazję. Pewnie 1/4 dziadków walnęła na serce
Sigonek napisał/a:
Najgorsze szmaty to oni noszą na ryjach
Ukrainski_Król napisał/a:
zalosne w chuj, mogla jeszcze sobie wiadro na glowe zalozyc...
ntrk napisał/a:
To jest dodatkowo płatna usługa "przyspieszenie spadku".
lukazh napisał/a:
Eutanazja po Tajwansku
i wielu wam podobnych
w dupie żeście byli i chujka (swojego) tam widzieliście.
aby COŚ komentować, trzeba się na tym ZNAĆ, choćby trochę.
po składni i gramatyce zawsze można poznać niedouka po kilku klasach podstawówki, a i to na raty.
to, że się trzepiecie do gazety lub ekranu, można poznać po treści i biednej formie waszych komentarzy.
jednak wychodzi tutaj prawda, że po zachowaniu, można poznać, co kto poznał w domu, czy gdzie się kto wychował. jak biedne musiały być wasze rodziny, (i nie chodzi mi o pieniądze) że nie potraficie odnaleźć, żadnych pozytywnych aspektów w oglądanych sytuacjach.
ja jestem już (niestety) AS-em po sześćdziesiątce, zresztą spowodowanym poprzez chorobę, ale zawsze potrafię znaleźć pozytywy w większości sytuacji. w tej sytuacji są same pozytywne relacje. życzę wam więcej radości z życia. nie bądźcie polaczkami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów