Za cholerę nie rozumiem po co to nagrano, ale w każdym razie wrzuciłem. Nie znalazłem na sadolu, więc jak by się okazało, że już jest - wypierdolić.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przeciez to pokurwieniec
To mi przypomina mature z j. Polskiego. Wszyscy napierdalaja swoje teorie, autor cos pierdoli od rzeczy, ale liczy sie klucz.
To ja dorzuce swoja teorie-klucz - ze o chuj mu chodzi, chuj robi i chuja rozumiem. Niech spierdala, 3 razy nie.
To ja dorzuce swoja teorie-klucz - ze o chuj mu chodzi, chuj robi i chuja rozumiem. Niech spierdala, 3 razy nie.
lepsze to niz pierdolenie ze wojtyla jest i byl jakis wyjatkowy! owszem byl wyjatkowy ale tylko dlatego ze nikt tylu naiwniakom nie wypral lbow i nikt nie klamal tak na temat pedofilii w kosciele, nie wspominajac juz o tym jego wiedzy na temat banku watykanskiego ktory pierze kase mafii wloskiej ruskiej i kazdej innej byle by tylko kase trzepac oczywiscie w mysl slow jezusa: "nie mozna sluzyc bogu i mamonie" i wyrzekania sie doczesnosci...
dawniej, żeby móc nazywać się artystą, to trzeba było mieć talent i jakieś zdolności. Czasy niestety się zmieniają, teraz wystarczy na środku pokoju postawić krzesło, nasrać, wbić parasolkę i kurwa wielka sztuka i wspaniali artyści
Ale Kobierzyn, sztuka na poziomie tych lasek co w tvp kultura na telefon się rozbierały. Ani to śmieszne ani ciekawe, równie dobrze mógłby patykiem w krowim placku pogrzebać efekt byłby ten sam. Zerowa wartość artystyczna, a autor prędzej na oddział zamknięty się nadaje niż do "tworzenia sztuki"
Widać, wystarczy dzisiaj mieć nasrane we łbie, żeby być "artystą współczesnym", a banda pseudokoneserów będzie się spuszczać nad "przekazem", chociaż sam autor nie wie, o co mu chodzi. No cóż, podobno niepuszczone bąki unoszą się do mózgu i stąd biorą się posrane pomysły...
pojebany chuj... nie jestem katolikiem i niewierze w Boga ale nawet popiersia tego człowieka jakim był Karol Wojtyła bym niezniszczył
Cytat:
nie jestem katolikiem i niewierze w Boga ale nawet popiersia tego człowieka jakim był Karol Wojtyła bym niezniszczył
tzn jakiego?
Według mnie to ten "artysta" miał ochotę powiercić trochę obciąć włosy i i przykleić je do figurki, a potem pomalować ją i rzucić z wysokości. Przekaz jest prosty- jak chcesz obciąć sobie kłaki i pomalować się sprayem to zrób, to w grupie ludzi może ktoś ci powie, że jesteś zajebisty, a jak zrobisz to sam w domu to nikt cię nie pochwali
no cóż - artysta.
a dodam jeszcze tylko - dla tych wszystkich co się tak obużają - to się nazywa happening. I czy tego chcecie czy nie to jest sztuka. Sztuka to nie tylko rysunek, malarstwo, rzeźba, śpiew, gra na instrumentach, to również : happening... youtube .... sadistic...
a dodam jeszcze tylko - dla tych wszystkich co się tak obużają - to się nazywa happening. I czy tego chcecie czy nie to jest sztuka. Sztuka to nie tylko rysunek, malarstwo, rzeźba, śpiew, gra na instrumentach, to również : happening... youtube .... sadistic...
sztuka... sztuka jest sprawić ze ludzie zapłacą ci za oglądanie czegoś co nie ma najmniejszego sensu:P
Jakie on musiał mieć spierdolone dzieciństwo..
Wiertarą wierci.. naszego papieża!! Oburzające.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów