📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@johnnynash
Białorusinom bliżej do Polaków i Litwinów niż do Ruskich.
Białorusinom bliżej do Polaków i Litwinów niż do Ruskich.
zbieram znajomych i robimy ten sam efekt, z tą samą szybkością tyle że w wersji z kieliszkiem.
Dla Łukaszenki zrobią wszystko
Ja jebie. jest cos ok. 6.19 , wpilem pol piwa a patrzac sie na ten pokaz czuje sie jakbym wyjebal ze 3... w oczach sie jeba...Wiem.... duzo jebam
I to jest kurwa wojsko ;d
strasznie nie równo to robią, w porównaniu do naszego batalionu reprezentacyjnego
to jest koreańska fala, w vietnamie napierdala
Stadion oszalał... Meksykańska fala....
Na chuj jakieś salwy pokazywać skoro to nie RUskie? Tylko Ruskie umieją robić fajne pokazy wojskowe :/
Skoro to nie Ruskie to po co pokazywać :/ ?
Skoro to nie Ruskie to po co pokazywać :/ ?
ale ta laska ma krzywy ryj, gdyby nie cycki to by nikt na nią nawet nie spojrzał :/
no zajebiscie sadystyczne żołnierzyki... kuflem w ryj a nie piwo. Btw żywcem zerżnięte z wykopu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów