📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wiecie, że to sie układa z takich szablonów do których wkłada sie te klocki i póżniej ściaga się szablon i klocuszki stoją jak od lasera!
fake ha, a no dlatego, ze wszystko na jednym dywanie (pewnie w pokoju) film pociety, jak wszyscy widza wiec to nie byla calosc tylko pojedyncze filmiki z jednego miejsca, zgrane w calosc tak, sam na to wpadlem a tak serio, to pomysl ciekawy i najciekawszy efekt na koniec (i nie chodzi mi o zadne sprezynki ) czyli w jaki sposob klada sie klocki "the simpsons"
ps. raper900 - widac, ze nie wiesz co to VHS (tam mozna bylo to robic caly czas) a wiec tak - juz kurwa prosciej sie nie da - przewijanie (cofanie) video z podgladem i pozniej slo-mo dla efektu
ps. raper900 - widac, ze nie wiesz co to VHS (tam mozna bylo to robic caly czas) a wiec tak - juz kurwa prosciej sie nie da - przewijanie (cofanie) video z podgladem i pozniej slo-mo dla efektu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów