📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:23
🔥
Strażniczka Teksasu
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
daskom napisał/a:
E tam pierdolicie. Jaki kraj takie rzadzenie a z pustego i Salomon nie naleje.
Ta, tylko po kiego kłamał?
Nie to co wasz guru - "Z ziemi wolskiej do Wolski"
Up: Pewnie myślał o dupie marynie, zamiast Hymn śpiewać i został przyłapany. Każdy ma jakiś blamaż za sobą. Ja osobiście jednak wolę "Z ziemi wolskiej do Wolski" zamiast "bulu i nadzeji", ale to właśnie twoja i moja kwestia wyboru. Wolę mieć prezydenta, który chociaż stara się być reprezentatywny i walczy o interesy narodu, niż takiego, którego odsuwa się w kąt, bo robi wstyd na każdym kurwa kroku burak jebany.
"czym predzej mnie wybierajcie i do uren pospieszajcie, wybierac chamaaa!''
1:36 - "żeby państwo nie myśleli że coś nas łączy ze światem hazardu i oszustwa"... a to że niby uczestników to kto wybiera?
Klaskali, chwalili go że ładnie zaśpiewał.. Dlaczego? bo wiedzieli że będzie premierem i się bali późniejszych konsekwencji...
Wspaniały początek dnia...
Oni jeszcze wtedy nie wiedzieli na kogo ten miły kolędnik "wyrośnie"
Przecież Tusk palił, ale się nie zaciągał
Mógł piosenkarzem zostać .... mniejszy wstyd .Chyba,że na Ojro 2012 by śpiewał ...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów