Drugie zdjęcie, to nie fejk. Opis może być mylący
Drugie zdjęcie, to nie fejk. Opis może być mylący
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W ogóle co to za gównopost na sadolu? Takie coś powinno być kasowane z automatu.
To jest ktoś kto, w przeciwieństwie do pedałka Kaczora, umie zaśpiewać polski hymn
Fakt, wczuł się w rolę Niemiecki wysłannik.
To jest ktoś kto, w przeciwieństwie do pedałka Kaczora, umie zaśpiewać polski hymn
Chyba po niemiecku....
Niestety tylko po niemiecku
Nie opuścił kraju, bo nie chciał podzielić losu brata
Czemu zawsze musimy wybierać między po a pis? Jeść psie gówno czy kocie, jeden chuj. To nie są opcje polityczne mające monopol w tym kraju. Wystarczy pozbyć się patologii i komuchów, a logika wróci do parlamentu.
Jak ktoś tak pisze czemu mamy wybierac między PiS a po to znaczy próbuje nam sprzedać konfederacje.
Konfederacja to jest gówno. To nie jest żadna alternatywa tylko kolejna partia która by zatapiała Polskę w gównie.
Pierdolenia jkm i jego kabotynow nie da się słuchać a od ich miłosci do kościoła można sie porzygac.
Jkm kurwa polski Adam Smith wielki kapitalista który w życiu jednego dnia nie przepracował. Całe życie pasożytuje na skarbie państwa i on kurwa będzie nas uczył prowadzenia firm i gospodarki.
Kaczyński zabił swojego brata nakazując lądowanie.
W państwie PiS uważałbym na takie słowa.
Jak ktoś tak pisze czemu mamy wybierac między PiS a po to znaczy próbuje nam sprzedać konfederacje.
Konfederacja to jest gówno. To nie jest żadna alternatywa tylko kolejna partia która by zatapiała Polskę w gównie.
Pierdolenia jkm i jego kabotynow nie da się słuchać a od ich miłosci do kościoła można sie porzygac.
Jkm kurwa polski Adam Smith wielki kapitalista który w życiu jednego dnia nie przepracował. Całe życie pasożytuje na skarbie państwa i on kurwa będzie nas uczył prowadzenia firm i gospodarki.
idz iusun konto fanatyku pierdolony , jak widze te jebane gwiazdki to juz wiadome że jakiś wsiór XD
Wedlug ciebie jak ktoś nie ma żony jest pedałem? Nieźle musiałeś być wykorzystywany w dzieciństwie.
On nigdy nie miał nawet dziewczyny/partnerki a w PRL SB się nim interesowało w ramach akcji "hiacynt" (wyłapywanie homo) więc coś musi być na rzeczy że jest pedałem
On nigdy nie miał nawet dziewczyny/partnerki a w PRL SB się nim interesowało w ramach akcji "hiacynt" (wyłapywanie homo) więc coś musi być na rzeczy że jest pedałem
Oczywiście że jest pedałem. Jak Macierewicz siadł na WSI to powiedzieli żeby lepiej odpuścił bo wypuszcza listę pedałów w PiS i jak zaznaczyli będzie ona gwoździem do trumny tej partii.
idz iusun konto fanatyku pierdolony , jak widze te jebane gwiazdki to juz wiadome że jakiś wsiór XD
Niestety statystyka jest nieubłagana. Jakbym był że wsi to bym tu pisał ściany tekstu chwalące pisowski socjalizm narodowy.
Typowy elektorat PiS to cham ze wsi z wykształceniem podstawowym lub niepełnym podstawowym lub tak samo dobrze wykształcony i zarobiony z miasta patus alkoholik z wielodzietna rodzina żyjąca w konkubinacie.
Niestety nijak się w to nie łapie. Na pisowski populizm dają się nabrać tylko nieudacznicy życiowi którzy z trudem potrafią policzyć pieniądze na jabola.
Znaleźli się eksperci od polityki. Przecież 80% z Was głosowało na PiS, żeby tylko dostać 500+ albo inni zasiłek, a teraz wstyd Wam się do tego przyznać. Polacy cebulacy można powiedzieć.
W ogóle co to za gównopost na sadolu? Takie coś powinno być kasowane z automatu.
Najzabawniejsze, że biorąc pod uwagę tę inflację to z tego 500+ jest już z 500-.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów