📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
@Dalione kolejny który chciał zdobyć jak najwięcej piw za "sadystyczny" komentarz przy których mogłby robić swoje ulubione "fap fap fap".
xaqq napisał/a:
miej wyjebane, a będzie Ci dane.
hasło motywacyjne w mojej pracy
Filmik nie godny sadistica. I oddaj mi moje 3 minuty!
Filmik nie godny sadistica. I oddaj mi moje 3 minuty!
@RoflmaO95
ssij trollu
ssij trollu
i kuźwa w te 3 minuty pewnie zarobil wiecej niz ja przez caly miesciac ;/
@up raczej nie chyba że w WB mają 100 funtówki w bilonie
@matx
Jeszcze trzeba mieć rodzine
Jeszcze trzeba mieć rodzine
Niby taki biedny a ma tam w chuj sprzętu o rynkowej wartości powyżej 3 tysięcy xD
No ale co 3 minuty zarobić na piwo to coś
No ale co 3 minuty zarobić na piwo to coś
przy 2:45 czarnuch na kradzionej hulajnodze zabiera monety z pudełka!
Myślałem że jakiś skinuś mu wyjebie z glana w łeb, a pobity biedaczek się uśmiechnie i zacznie śpiewać jeszcze głośniej. Nie no kurwa, ten film to po prostu esencja czarnego humoru
xD Haha Kapela By Lepiej Nie Zagrała A Te kOcie Ruchy....Malina ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów