A Wy, palicie, wąchacie czy wcieracie pod paznokcie odświeżacze do komputera?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Jakby ktoś był z Kluczborka i to czytał to mam prośbę, nauczcie się kurwa jeździć po Opolu wsioki!
Pachnący domek ? ;D Sosnowe orzeźwienie, Rozmarynowy dotyk, Orientalne drzewo, Morski kwiat,Różany ogród
Znałem jednego dilera jak typowi herę sprzedawał,mówi stary kurwa nie jaraj tego,po ponad roku mu sprzęt z chałupy targał.Ale mimo wszystko ludzki był,a mógł nie ostrzegać.
@up po ponad dwa Ci komentarz czytam, ale mimo wszystko rozumiałem to nie.
Pener, Strach jeździć koło nich, z resztą podobnie jest z ONA, ONY, OST, OPR Jedni gorsi od drugich ;/ A później mówią że to ja jestem wariat i debil bo zapierdalam rajdowym cinquecento
To znaczy, jestem wariat i debil, ale nie spowalniam ruchu
To znaczy, jestem wariat i debil, ale nie spowalniam ruchu
Komediant1, No kurwa to ty nie widziałeś OP jak jeździ marnie po Kluczborku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów