📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ona jest kurwa brzydka, nie ma sie czym podniecać. Codziennie na ulicy widzę wiele ładniejszych dziewczyn.
ruchałbym obie
wyruchałbym w dupsko, a potem wytarł chuja we włosy - obie.
W życiu bym jej nie tknął. Nie kręci mnie nic ciemniejszego niż naturalna letnia opalenizna u naszych pięknych rodaczek.
@up masz na mysli naturalna zimowa opalenizne naszych pieknych rodaczek milosniczek radia eska?
Gdyby tu trwała rozmowa babek na temat murzyna to by były wyzwane od kurew i zdrajczyń rasy. Polska hipokryzja...
Zarammoth napisał/a:
Gdyby tu trwała rozmowa babek na temat murzyna to by były wyzwane od kurew i zdrajczyń rasy. Polska hipokryzja...
bo czym innym jest przelotne kutaszenie bez zobowiązań, a czym innym rodzenie małych usmolonych wypierdków czarnemu kutasowi - czujesz różnicę?
i raz jeszcze ponawiam pytanie? gdzie fotka z gołymi cycuchami Szwedowej?
@up
to niby z czarnej dupy po zamoczeniu białego chuja wychodzi biały bobas? Nigdy nie masz gwarancji o ile masz sprawne jaja.
to niby z czarnej dupy po zamoczeniu białego chuja wychodzi biały bobas? Nigdy nie masz gwarancji o ile masz sprawne jaja.
@up - przelotne kutaszenie wyklucza zapłodnienie. od tego są gumki maestro. a do tego prewencyjnie w gliniaka.
@bloodstained Czyli Polka idąca na jedną noc do łóżka z Murzynem jest kurwą, ale Polak jak "przelotnie kutasi" Murzynkę jest w porządku? Jebnij się Pan w ten głupi dekiel "Maestro".
EdmundKemper napisał/a:
@bloodstained Czyli Polka idąca na jedną noc do łóżka z Murzynem jest kurwą, ale Polak jak "przelotnie kutasi" Murzynkę jest w porządku? Jebnij się Pan w ten głupi dekiel "Maestro".
gwałcicielu, wkładasz mi w usta coś czego nie powiedziałem
Polka, która wychodzi za murzyna, żeby rodzić mu małe czarnuszki jest tak jak napisałeś...... kobieta, która idzie na jedną noc z murzynem do łóżka po prostu nie wie, że jest o takie coś:
albo po prostu ma ochotę na snickersa.
Polak, który robi murzynce małe bamboszki pracuje na swoją zgubę, a Polak, który tylko kutasi po prostu sprawdza jak wygląda kość słoniowa w połączeniu z hebanem. czy to takie trudne do pojęcia?
troll mode off
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów