18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
lg0r 2013-03-21, 20:55
kurierem do serwisu i zapłaciłem chyba z 60 zł

DEJ NUMER TEGO KURIERA!! Ja ostatnio V-Twina wysyłałem za ponad 100zł, to ciekawe gdzie żeś kurwa takiego taniego kuriera dorwał. Wystarczy ta linkę trzymać w ręce jak się skuterem jedzie, czy innym jednośladem, bo jest zdecydowanie bezpieczniej.

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
AlexDrake 2013-03-21, 20:59
Dla tych co pytają o nazwę utworu: C-BooL feat. Isabelle - Body & Soul )
Zgłoś
Nobsonik 2013-03-21, 21:00
Też jak kiedyś jezdzilem odkurzaczem i popsuł mi się parenaście kilometrów od domu to najlepszym wyjściem bylo takie o to holowanie
Zgłoś
Kurgiel 2013-03-21, 21:10
Jezus nie był komunistą. Mówiąc, żeby oddać cały swój majątek i ruszyć za nim w drogę (bo głównie do tego się odwołują ludzie mówiąc o jego czerwonych poglądach) odwoływał się do założeń judaizmu mówiących o tym, że człowiek nie powinien się skupiać na dobrach doczesnych tylko na rozwoju własnym i doskonaleniu się w wierze. Zabawne jak bardzo głowy kościołów oddaliły się od swoich korzeni wielbiąc pana.

Zresztą i tak by miał przejebane - w końcu żyd : )

kurwa, okienko mi przeskoczyło ; ) komentarz nie do tego filmiku
Zgłoś
hszanu 2013-03-21, 21:17
chuj z holowaniem..

naprawiać ten jebany serwer !!

dałem uśmieszek, żeby bana nie dostac. szydera.
Zgłoś
marzyn 2013-03-21, 21:23
yyyyy... co kur*a w tym takiego dziwnego ??
Zgłoś
grzechu86tonie 2013-03-21, 21:30
filmy od dawna nie dzialaja plynnie
Zgłoś
damian12091988 2013-03-21, 21:48
Strona to wam się pierdoli od dłuższego czasu...
Zgłoś
lllll 2013-03-21, 21:52
70mbit internet a muli filmik jak skurwysyn.

WIELKI BIAŁY NAPIS
Zgłoś
Najlepszy_na_świecie 2013-03-21, 22:16
Do wszystkich, którzy twierdzą, że to bezpieczne:

Jeden ze współpracowników mojej babci miał córkę, która właśnie tak zginęła. Bo holowali motocykl. Facet, który ją holował zapomniał się, że ona jest z tyłu i chciał zdążyć przeskoczyć przed ciężarówką. Zdążył. Tylko ona była z tyłu na holu i wciągnął ją pod koła.

Teraz rozumiecie czemu to zabronione? Zaraz ktoś napisze, że z autem mogło być tak samo, ale auto ciężkie i gdyby holowany samochód wcisnął hamulec (tak, wiem, że nie ma wspomagania wtedy) to mógłby zatrzymać. Druga sprawa jak szarpniesz samochodem to go nie przewrócisz, a motocykl i kierującego wyślesz w kosmos robiąc gwałtowny manewr.
Zgłoś
Xenorakii 2013-03-21, 22:38
Najlepszy_na_świecie napisał/a:

Do wszystkich, którzy twierdzą, że to bezpieczne:

Jeden ze współpracowników mojej babci miał córkę, która właśnie tak zginęła. Bo holowali motocykl. Facet, który ją holował zapomniał się, że ona jest z tyłu i chciał zdążyć przeskoczyć przed ciężarówką. Zdążył. Tylko ona była z tyłu na holu i wciągnął ją pod koła.

Byłby fajny temat na harda
Zgłoś
Horned 2013-03-21, 23:32
Będzie offtop: Czyżby zaczęła się kontrola treści na sadisticu? (Powiadomienia o cookies)
Zgłoś
norbisio 2013-03-21, 23:35
Ja już tak jechałem 2x na holu. Raz jakieś 40km a raz moze 2 bo się paliwo skończyło. jedzie się okropnie ciężko, każdy ostrzejszy ruch samochodu odczuwamy na kierownicy, ale ja jechałem znacznie rozsądniej, linka zawinięta o rozpórkę kierownicy i trzymalem ją w ręce, także jakbym widział jakieś nadciągające niebezpieczeństwo to mogę się łatwo odczepić
Zgłoś
BP82 2013-03-22, 0:54
Ja jebie co w tym dziwnego? to pchaj sobie 90 kg. np. 5 km pajacu
Zgłoś
Coyte 2013-03-22, 0:57
Toż to combi. Nie lepiej wjebać do bagażnika?

a zombi zombi zombi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów