📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kurierem do serwisu i zapłaciłem chyba z 60 zł
DEJ NUMER TEGO KURIERA!! Ja ostatnio V-Twina wysyłałem za ponad 100zł, to ciekawe gdzie żeś kurwa takiego taniego kuriera dorwał. Wystarczy ta linkę trzymać w ręce jak się skuterem jedzie, czy innym jednośladem, bo jest zdecydowanie bezpieczniej.
DEJ NUMER TEGO KURIERA!! Ja ostatnio V-Twina wysyłałem za ponad 100zł, to ciekawe gdzie żeś kurwa takiego taniego kuriera dorwał. Wystarczy ta linkę trzymać w ręce jak się skuterem jedzie, czy innym jednośladem, bo jest zdecydowanie bezpieczniej.
Jezus nie był komunistą. Mówiąc, żeby oddać cały swój majątek i ruszyć za nim w drogę (bo głównie do tego się odwołują ludzie mówiąc o jego czerwonych poglądach) odwoływał się do założeń judaizmu mówiących o tym, że człowiek nie powinien się skupiać na dobrach doczesnych tylko na rozwoju własnym i doskonaleniu się w wierze. Zabawne jak bardzo głowy kościołów oddaliły się od swoich korzeni wielbiąc pana.
Zresztą i tak by miał przejebane - w końcu żyd : )
kurwa, okienko mi przeskoczyło ; ) komentarz nie do tego filmiku
Zresztą i tak by miał przejebane - w końcu żyd : )
kurwa, okienko mi przeskoczyło ; ) komentarz nie do tego filmiku
chuj z holowaniem..
naprawiać ten jebany serwer !!
dałem uśmieszek, żeby bana nie dostac. szydera.
naprawiać ten jebany serwer !!
dałem uśmieszek, żeby bana nie dostac. szydera.
filmy od dawna nie dzialaja plynnie
Strona to wam się pierdoli od dłuższego czasu...
70mbit internet a muli filmik jak skurwysyn.
Jeden ze współpracowników mojej babci miał córkę, która właśnie tak zginęła. Bo holowali motocykl. Facet, który ją holował zapomniał się, że ona jest z tyłu i chciał zdążyć przeskoczyć przed ciężarówką. Zdążył. Tylko ona była z tyłu na holu i wciągnął ją pod koła.
Teraz rozumiecie czemu to zabronione? Zaraz ktoś napisze, że z autem mogło być tak samo, ale auto ciężkie i gdyby holowany samochód wcisnął hamulec (tak, wiem, że nie ma wspomagania wtedy) to mógłby zatrzymać. Druga sprawa jak szarpniesz samochodem to go nie przewrócisz, a motocykl i kierującego wyślesz w kosmos robiąc gwałtowny manewr.
Jeden ze współpracowników mojej babci miał córkę, która właśnie tak zginęła. Bo holowali motocykl. Facet, który ją holował zapomniał się, że ona jest z tyłu i chciał zdążyć przeskoczyć przed ciężarówką. Zdążył. Tylko ona była z tyłu na holu i wciągnął ją pod koła.
Teraz rozumiecie czemu to zabronione? Zaraz ktoś napisze, że z autem mogło być tak samo, ale auto ciężkie i gdyby holowany samochód wcisnął hamulec (tak, wiem, że nie ma wspomagania wtedy) to mógłby zatrzymać. Druga sprawa jak szarpniesz samochodem to go nie przewrócisz, a motocykl i kierującego wyślesz w kosmos robiąc gwałtowny manewr.
Najlepszy_na_świecie napisał/a:
Do wszystkich, którzy twierdzą, że to bezpieczne:
Byłby fajny temat na harda
Będzie offtop: Czyżby zaczęła się kontrola treści na sadisticu? (Powiadomienia o cookies)
Ja już tak jechałem 2x na holu. Raz jakieś 40km a raz moze 2 bo się paliwo skończyło. jedzie się okropnie ciężko, każdy ostrzejszy ruch samochodu odczuwamy na kierownicy, ale ja jechałem znacznie rozsądniej, linka zawinięta o rozpórkę kierownicy i trzymalem ją w ręce, także jakbym widział jakieś nadciągające niebezpieczeństwo to mogę się łatwo odczepić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów