Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak powinni pacyfikować wszystkich lewaków
I 3/4 sadoli, bo tutaj też pełno obrońców palestyńskich terrorystów.
No, chyba, że poszli już po rozum do głowy, gdy zrozumieli, że byli po tej samej stronie co lewacy.
A przy okazji, jakim trzeba być pojebem żeby w 2024 nosić medyczne maski?
[ Dodano 2024-07-30, 20:53 ]
Nie wiem, co was tak cieszy. Propalestyńskie aktywiszcza to są jedyne aktywiszcza traktowane w ten sposób przez amerykańską policję. Pozostałe typu antifa, BLM, gender, woke i cała reszta tego gówna jest przez lokalne (a obecnie i federalne) władze traktowana z łagodną sympatią. "Dopóki głosisz lewackie pierdolety i należysz do tzw. mniejszości możesz skakać ludziom po głowie, kraść na masową skalę i podpalać samochody. Chyba, że podnosisz głos na wiadomo-kogo. Wtedy zamkniemy ci twarz na pełnej". Mnie akurat tego typu przekaz martwi.
O, ten się jeszcze nie nawrócił, dalej pierdoli.
Widać chwile przed pojmaniem wiedźmy jak dwóch policmajstrów coś sobie dogadują akcje.
i rzydów, i szwabów, i kacapów, i banderowców, i ciapatych, kozojebców, i anglosasów, i szmatogłowych.
Myślę, że o nikim nie zapomniałem.
I 3/4 sadoli, bo tutaj też pełno obrońców palestyńskich terrorystów.
No, chyba, że poszli już po rozum do głowy, gdy zrozumieli, że byli po tej samej stronie co lewacy.
O, ten się jeszcze nie nawrócił, dalej pierdoli.
Rozumiem, że to jest twój sposób na okazanie poparcia jednemu zorganizowanemu bytowi terrorystycznemu przeciwko drugiemu. Ok, nie zamierzam dyskutować z przyczynami takiego stanowiska, bo tutaj każdy ma własne, głównie pozaracjonalne, i niewielu ma szanse na 'nawrócenie' jak to nazywasz. Zwrócę tylko uwagę na fakt, że jeśli rozumieć 'terroryzm' jako zorganizowaną przemoc ukierunkowaną na ludność cywilną, Hamas z Hezbollahem razem wzięte w ogóle nie mają startu do państwa Izrael. Protest przeciwko temu, co żydzi obecnie wyrabiają w Gazie można oczywiście podpiąć pod 'lewactwo' (nie twierdzę, że to nie jest główny motyw u wielu protestujących) ale próba ustawiania ludobójstwa na tym samym poziomie, co Eurowizja, przyklejanie się do asfaltu czy zajęcia z drag queens dla przedszkolaków to jest zwykłe skurwysyństwo. Uczciwiej z twojej strony byłoby po prostu przyznać, że goje to nie ludzie.
A mój wpis dotyczył generalnie Ameryki, którą lubię, bywam i szanuję w wielu innych aspektach, i ich podejścia do tematu. Taka hipokryzja nie może się dobrze skończyć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów