📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Wlasciciel jebnięty to i pies bedzie, psow sie nie wychowuje agresją (od 3:08) bo pozniej wielka chryja ze pies dziecko podryzl bo mu cos odjebalo. Jednak jest na to recepta, uspic wlasciciela i dac psa komus normalnemu
na napisach myslalem ze to jakas parodia.po co wstawiasz jakies hodowane psy ? gowno Mnie to obchodzi caly czas skacze i zaczepia sie o opony na drzewie. psy z USA maja Tytanowe zeby i wypuszczaja je spadochronach .
zajebisty pies sam mam pitbulla,tyle ze w typie red nose,w dodatku psa (suki sa chyba 5x spokojniejsze) to ledwo idzie go utrzymac na smyczy jak sie wyrwie z domu na spacer,tak sie cieszy,dlatego w domu ma ksywe "dzikus"
suka wytresowana, rzeczywiscie, pilnuje psa zeby w basenie sie nie utopil, ani sie nie ruszy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów