Wiecznie sztywny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@złocony
bo robienie minety to nie tylko chlapanie jakby pies pił z miski. Przypatrz się na co reaguje twoja partnerka, a uwierz mi kiedyś zejdziesz to 2 minut i będzie miała dość. No ale na razie może brakować ci doświadczenia...
bo robienie minety to nie tylko chlapanie jakby pies pił z miski. Przypatrz się na co reaguje twoja partnerka, a uwierz mi kiedyś zejdziesz to 2 minut i będzie miała dość. No ale na razie może brakować ci doświadczenia...
@pisage: hmm, może i ja zapiszę się na korepetycję z minety... staram się i chyba nawet mi to wychodzi, ale nie raz język mam zdarty, kark mnie boli i jeszcze palce obu rąk... Jak się da to samo w 2 minuty, to kupuję. Tylko napisz najpierw, Mistrzu, od ilu lat uprawiasz seks, tylko szczerze.
Po pierwsze nie uważam się za mistrza i też zdarza mi się naciągnąć język albo zesztywnieć. Ale jak się obserwuje reakcje kobiety to idzie trochę łatwiej. A tak szczerze to zacząłem ok 20-tki.
Uechtacz, pisage, a nie prościej kobiety zapytać jak lubi, żeby jej robić? tak to rzeczywiście możecie se języki zdzierać i palce łamać, a to i tak nic nie da. Kobieta w końcu zacznie udawać, że doszła, żeby wam przykro nie było, że tyle na darmo się męczycie
To jest inna kwestia, której nie poruszyłem. Rozmowa potrafi ułatwić więcej niż kurs kamasutry. No ale wielu facetów rozmawia ze swoją dziewczyną w czasie seksu tylko jeśli ona zadzwoni...
I podzielę się jednym spostrzeżeniem na temat udawania orgazmu (usłyszane od kobiety): po co udawać orgazm? przecież to działanie przeciwko sobie!
=Mi się podoba taki lekki kobiecy egoizm.
I podzielę się jednym spostrzeżeniem na temat udawania orgazmu (usłyszane od kobiety): po co udawać orgazm? przecież to działanie przeciwko sobie!
=Mi się podoba taki lekki kobiecy egoizm.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów