Wiecznie sztywny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@up
W tym wypadku to ona go goni, a my zapierdalamy
W tym wypadku to ona go goni, a my zapierdalamy
bo robienie minety to nie tylko chlapanie jakby pies pił z miski. Przypatrz się na co reaguje twoja partnerka, a uwierz mi kiedyś zejdziesz to 2 minut i będzie miała dość. No ale na razie może brakować ci doświadczenia...
bo robienie minety to nie tylko chlapanie jakby pies pił z miski. Przypatrz się na co reaguje twoja partnerka, a uwierz mi kiedyś zejdziesz to 2 minut i będzie miała dość. No ale na razie może brakować ci doświadczenia...
@pisage: hmm, może i ja zapiszę się na korepetycję z minety... staram się i chyba nawet mi to wychodzi, ale nie raz język mam zdarty, kark mnie boli i jeszcze palce obu rąk... Jak się da to samo w 2 minuty, to kupuję. Tylko napisz najpierw, Mistrzu, od ilu lat uprawiasz seks, tylko szczerze.
Po pierwsze nie uważam się za mistrza i też zdarza mi się naciągnąć język albo zesztywnieć. Ale jak się obserwuje reakcje kobiety to idzie trochę łatwiej. A tak szczerze to zacząłem ok 20-tki.
Uechtacz, pisage, a nie prościej kobiety zapytać jak lubi, żeby jej robić? tak to rzeczywiście możecie se języki zdzierać i palce łamać, a to i tak nic nie da. Kobieta w końcu zacznie udawać, że doszła, żeby wam przykro nie było, że tyle na darmo się męczycie
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
To jest inna kwestia, której nie poruszyłem. Rozmowa potrafi ułatwić więcej niż kurs kamasutry. No ale wielu facetów rozmawia ze swoją dziewczyną w czasie seksu tylko jeśli ona zadzwoni...
I podzielę się jednym spostrzeżeniem na temat udawania orgazmu (usłyszane od kobiety): po co udawać orgazm? przecież to działanie przeciwko sobie!
=Mi się podoba taki lekki kobiecy egoizm.
I podzielę się jednym spostrzeżeniem na temat udawania orgazmu (usłyszane od kobiety): po co udawać orgazm? przecież to działanie przeciwko sobie!
=Mi się podoba taki lekki kobiecy egoizm.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów