Bił,bo nie chciał wypuścić jej z samochodu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Halo! Panie!! Co pan kurwa robisz? Jak tak mozna!! No to już wszelkie granice przechodzi!! Kobietę publicznie bić w Aszurę? Nie wstyd panu? Co za ludzie... żeby takie rzeczy w świeto robić...
Ode mnie by już dostał kopa, mimo ze by mogl mnie tez wepchnac do tego auta...
kurwa jak bym szedł przez ulice i takiego kutasa co laske bije zobaczył to kurwa sekundy by były jakby dostał rakiete na poboczu
dQrw10nYk0k5 napisał/a:
Przez chwilę 5 palantów się przyglądało. Na 100% geje. Każdy normalny facet przekopałby mu mordę, wsadził w dupę rurę wydechową i przypierdolił taką przegazówkę, że przez kolejnych 50 jego pokoleń rodziłyby się dzieci z ecodieslem zamiast krwi.
No cóż, widać, że za kilka pokoleń, będą już same emo cioty na ziemi.
Ty i tak byś stał i się patrzył.
Bo nie chciala brac z dupy do ust:)
A tak na powaznie, to tych trzech, ktorzy na koniec podeszli 'ratowac' kobiete, powinni sami dostac wpierdol za taka pizdowatosc. No jak mozna bylo mu pozwolic odjechac z laska, ktora wlasnie okopał? Co za zjeby!
A tak na powaznie, to tych trzech, ktorzy na koniec podeszli 'ratowac' kobiete, powinni sami dostac wpierdol za taka pizdowatosc. No jak mozna bylo mu pozwolic odjechac z laska, ktora wlasnie okopał? Co za zjeby!
Wiecie dlaczego kobiety mają mniejsze stopy?! -Żeby stać bliżej zlewu!
I te małpy chcą do Unii :/
Colossus napisał/a:
Ty i tak byś stał i się patrzył.
Z całą pewnością, gdyby to Ciebie napierdalał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów