Komplikacja filmikow z bandziorami ktorzy dostali ostry wpierdol od przypadkowych ludzi badz ochrony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:20
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Nie bierzcie zakładników bo wkroczy człowiek pająk.
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
super wilczek.
Ten ostatni:
-Jeszcze będziesz kradł, ścierwo?!
-Nieee, nieee..! Przepraszam! Nie bijcie już...
-Jeszcze będziesz kradł, ścierwo?!
-Nieee, nieee..! Przepraszam! Nie bijcie już...
heh, przypomniało mi się jak jakiś ćpun chciał ukraść kasę z naszej restauracji, a ojciec wyjątkowo silny podniósł go za szyję do góry, gość się zaczął dusić i rzucił nim jakieś 4 metry - miny klientów bezcenne
Motocykl i ostatni filmik rządzą.
Ogólnie jestem za karą śmierci i prawem Hammurabiego.
Ząb za ząb, oko za oko.
Ogólnie jestem za karą śmierci i prawem Hammurabiego.
Ząb za ząb, oko za oko.
Dobrze kurwom!!
Zimna krew w takiej sytuacji to jest to! Piwo za niesamowitą odwagę ludzi.
bardzo ładny wjazd w akcji zaczynającej się 1:03, co za sadystyczny kopniaczek xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów