📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Pewnie zapieli mu jedynkę i się kulał na wolnych obrotach, albo zrobili wersję zdalnie sterowaną, bo nie wierzę, że ten inbecyl był w stanie ogarnąć kierowanie takim pojazem
70 piwek, młody temat na głównej, myślę objerzę... nie było warto. Murzyn jeździ bolidem w kółko i macha do ludzi. Czekałem aż się w coś wpierdoli, wyrzucą go, ktoś rzuci go bananem, czy coś, ale Sadistic schodzi na psy. Będziemy teraz oglądać murzynów jeżdżących po stadionie... cool
W top gear prowadzący miał duże problemy z jazdą w bolidzie. Nie wierzę, że ten nigga dał radę.
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
A ja z innej beczki: zna ktoś tytuł podkładu muzycznego podczas przejazdu ?
Davidzior napisał/a:
A ja z innej beczki: zna ktoś tytuł podkładu muzycznego podczas przejazdu ?
Ja znam tylko z tej samej beczki, przykro mi
Czemu skurwisyn pod prad jedzie?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów