📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:24
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Steven_Seagull: a jak pracuje nie uczciwie ale mu nie udowodnili to moge nie szanować czy jeszcze nie?
Jebać pranksterów.
pazuzu napisał/a:
Jako sadol myślę że dowcip zacny i zajebiscie się wyjebał 🙂ale jako normalny człowiek wpierdolił bym tym kijem zartowisiowi, koleś zarabia jakieś grosze dostarczając nam żarcie a jeszcze musi sie użerać z takimi chujami
Nie takie grosze, w Polsce na elektrycznym rowerze wychodzi się jakieś 40-60zł/h.
Steven_Seagull napisał/a:
Jebać każdego, kto nie szanuje ludzi uczciwie pracujących na życie.
Gdyby ten łeb dodał cały filmik to byś widział dzbanie, że to ustawka.
To ustawka, pozniej wstal i podszedł do goscia co rzucil z jedzeniem. Ale ma farta ze jest caly bo ladnie wyjebal i mogl dla filmiku zostac kaleka
Szanuj tego, który robi lub dowozi Ci jedzenie . Lepiej takiemu nie robić po złości, bo on nam może zrobić o wiele gorszą rzecz . No i bez kurierów nie mielibyśmy towaru pod sam pysk.
Racja Pani kurwo
pazuzu napisał/a:
Jako sadol myślę że dowcip zacny i zajebiscie się wyjebał 🙂ale jako normalny człowiek wpierdolił bym tym kijem zartowisiowi, koleś zarabia jakieś grosze dostarczając nam żarcie a jeszcze musi sie użerać z takimi chujami
Obciągnąłbyś temu z kijem chyba. Po 1 pewnie się potrafi napierdalać, nie to co rowerowiec. A po 2 pewnie sam nie stoi.
A kto to przyszedł? Pan maruda, niszczyciel dobrej zabawy.
Ale gównoburza się rozpętała. Łapcie:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów