📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekawe czy w prawdziwej walce z zaskoczenia też by tak odpierdalał , mi się wydaje że nie .
@zakmen - w walce z sebą z nożem sprawdzają się biegi krótko i średniodystansowe. To jest info od gościa, który spędził pół życia w wojsku a potem jako instruktor combat 56. Do typa z nożem po prostu nie podchodzisz, chyba że możesz go pierdolnąć krzesłem albo pałką. Dłuugo można by pisać na ten temat, ale morał jest taki jak napisałem. Pomijam to, że 9/10 osób, które mają nóż za pazuchą nie jest w stanie go użyć, bo zdają sobie sprawę z tego, że mogą być srogie konsekwencje. Ten, któremu "psychika nie puści" to śmiertelne zagrożenie, przed którym trzeba uciekać.
@ illuminati220 - walka z zaskoczenia? Cep z partyzanta, albo kop w plecy? Przecież tak to możesz wyłożyć i mistrzów boksu jak uderzysz z zaskoczenia. Niemniej myślę, że sebika, który szuka zaczepki poskładałby w precel. Z doświadczenia własnego: ważę ponad 120 kg, naście lat spędziłem na uprawianiu sportów walki - bjj, judo, trochę zapasów, trochę boksu, trochę mma. Lat mam 30 w chwili obecnej. Ale jak robiłem sparingi w Judo ze świętej pamięci Lechem Morusem , lżejszym ode mnie o dobre 40 kg to wycierał mną matę. Jak boksowałem z trenerami Zagłębia Konin, ludźmi w solidnie średnim wieku - obijali mi mordę jak chcieli . Wierz mi więc na słowo, że jak ktoś trenował sporty kontaktowe, to mimo upływu lat - z sebastianem wyklętym dałby sobie radę... Chyba, że sebuś miałby kolegów i ważyłby 2x więcej od zawodnika.
@ illuminati220 - walka z zaskoczenia? Cep z partyzanta, albo kop w plecy? Przecież tak to możesz wyłożyć i mistrzów boksu jak uderzysz z zaskoczenia. Niemniej myślę, że sebika, który szuka zaczepki poskładałby w precel. Z doświadczenia własnego: ważę ponad 120 kg, naście lat spędziłem na uprawianiu sportów walki - bjj, judo, trochę zapasów, trochę boksu, trochę mma. Lat mam 30 w chwili obecnej. Ale jak robiłem sparingi w Judo ze świętej pamięci Lechem Morusem , lżejszym ode mnie o dobre 40 kg to wycierał mną matę. Jak boksowałem z trenerami Zagłębia Konin, ludźmi w solidnie średnim wieku - obijali mi mordę jak chcieli . Wierz mi więc na słowo, że jak ktoś trenował sporty kontaktowe, to mimo upływu lat - z sebastianem wyklętym dałby sobie radę... Chyba, że sebuś miałby kolegów i ważyłby 2x więcej od zawodnika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów