Nie ma to jak wkur... kogoś z rana. WIEM KRĘCONE RUSKIM ZEGARKIEM...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Nie ma to jak wkur... kogoś z rana. WIEM KRĘCONE RUSKIM ZEGARKIEM...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Schabik napisał/a:
Pierdolone kurwy. Zazdroszczą lepiej usytuowanym ludziom, to się muszą dowartościowywać w tak żałosny sposób
This is Sadistic!
zal wam dupe sciska ze nie macie takego samochodu co? jezdzicie polonezem rodziców albo komunikacją miejską i zgrywacie herosów żal
W Polsce nie lepiej przyjechałem jaguarem i mi znaczek jaguara zajebali:( nie wiem po co to komu może żeby se na biurku postawić...
zajebał bym.
aż dziwne że to nie film z Polski
Jak koleś na osiedlu pare lat temu kupił se nowego fiata to jakiś jeden z drugim z zazdrości obsrali mu maskę gównem
do kurwy nędzy już słychać po głosie że biedna zazdrosna rumunia!!!
Biedaki jebane, buraki. Ja bym im tak samo tego gówna nawpychał do dziurek od nosa albo do uszu. Nie ma litości dla biedaków.
to takie nie humanitarne male mudzyny gloduja a oni marnuja cos co wyglada jak chujowe ciastko, juz lepiej byloby nasrac na szybe
Ja bym tą gościówą wytarł klamkę . A on i tak poszedł i śnieg w łapę a co tam
czekamy na film jak gość z R8 wciska gówno w mordy tych gówniarzy
@Spiepszaj_dzbanie obsrali gównem? A myślałem, że sra się bitą śmietaną...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów